Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2021

Astro преди 2 години

Водолеи, има оживен и специален фокус върху най-северната част на вашата натална карта, което означава, че сега можете да полагате много усилия, за да постигнете целите си. С огнения Марс и Слънцето в Скорпион, плюс Меркурий, който се присъединява към тях на 5 ноември, ще сте нетърпеливи да продължавате напред и да оказвате голямо влияние върху хората.

В Скорпион предсои и  Суперлуната на Новолуние на 4-ти, така че това дава възможност за стартиране на проект, нов бизнес или издигане на амбиция на следващото ниво. Наличието на стабилна стратегия е ключът към успеха. Въпреки това, тъй като радикалният Уран се противопоставя на тази мощна лунна фаза, нетърпението може да ви накара да направите грешен ход. Има шанс да загубите много, така че по-спокойно с бизнес амбициите.

Прекрасната Венера се премества в Козирог и вашия 12-ти дом, дома на духовността, вярванията и мечтите, на 5 ноември, като ви насърчава да се научите да обичате себе си повече. Ако сте се поставили на последно място в списъка си с приоритети напоследък, тогава някои глезотии и малко повече грижа за себе си ще ви накарат да се почувствате презаредени и по-щастливи.

Има още два пъти този месец, в които може да се изкушите да прекъснете връзките си с всичко, което изглежда, че ви задържа и пречи на свободата ви. Това са - едно, когато бъбривият Меркурий се противопостави на Уран на 13-ти и, две, когато воинственият Марс направи същото четири дни по-късно. Най-добре би било да имате стратегия и да правите нещата стъпка по стъпка, вместо да скачате в неизвестното и да губите всичко, за което сте работили толкова усилено.

Лунното затъмнение в Телец на 19 ноември, от друга страна, може да бъде страхотно време да изчистите безпорядъка и да разрешите всички вечно продължаващи семейни проблеми, които пречат на вашето щастие.

И накрая на месеца, когато Слънцето се премести в Стрелец на 21-ви, последвано от комуникативният Меркурий три дни по-късно, социалният ви живот ще стане по-интересен и може би по-натоварен. Това е добър момент да се движите в нови кръгове, да създавате ценни връзки и да започнете да говорите повече с хора, с които си приличате и споделяте сродни страсти. 

Хороскоп

Още от Astro