Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2021

Astro преди 2 години

Слънцето и огненият Марс се движат през Скорпион и вашия 6-ти дом, дома на здравето и работата, Близнаци, така че следващите седмици дават шанс да направите промени в ежедневието си. Ако знаете, че не сте толкова продуктивни, колкото бихте могли, това е шанс да приемете системи и стратегии, които ви помогнат да вършите повече.

Новолунието и Суперлуната в същия този сектор на 4 ноември ще ви стимулират, вдъхновявайки да отделите повече време за други неща. Ако сте станали нещо като работохолик през последните месеци, време е да подобрите баланса си по оста работа-удоволствие.

Комуникационният Меркурий преминава в Скорпион на 5-ти, като ви насърчава да определите намеренията си и да планирате успех. Отказът от дейности, които са загуба на време, е първото нещо, за което трябва да помислите.

Може да има моменти през този месец, в които сте много нетърпеливи да избягате от всяка ситуация, която изглежда ви задържа или ограничава потенциала ви. Например, войнственият Марс се противопоставя на Уран на 17 ноември, което ще ви накара да искате първенство и  повече свобода да правите каквото искате. Въпреки това би било по-добре първо да планирате и да помислите за своите безопасност и сигурност, преди да направите скок към нещо неблагоразумно.

Лунното затъмнение в знака на Телеца на 19-ти ще е още едно напомняне, че релаксацията и презареждането не са загуба на време, а необходимост. Това позволява да презаредите добре своята креативна енергия, така че го направете без да се замисляте. С попълнените си енергийни запаси можете да се върнете към работа с ентусиазъм.

И накрая, преминаването на Слънцето в Стрелец на 21 ноември, последвано от бъбривия Меркурий три дни по-късно, носи енергия и блясък във взаимоотношенията ви с хората. Ще сте нетърпеливи да общувате с такива, които имат големи мечти и идеи и са непредубедени за много от нещата в живота. Работата в екип и сътрудничеството по ключови проекти ще доведат до вълнуващи успехи. 

Хороскоп

Още от Astro