Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2021

Astro преди 2 години

Акцентът върху 4-ти дом, дома на семейните и домашните въпроси, продължава този месец за вас, Лъвове, което прави ноември идеално време за нови възможности и динамична промяна у дома. Тъй като разумният Меркурий преминава в Скорпион и в този сектор на 5 ноември, е време да определите намеренията си и да направите възможно най-много и най-издържани планове. Ако сте готови да се отървете от безпорядъка в дома и със семейството, това е един от най-добрите моменти да действате.

Суперлуната на Новолунието в 4-ти дом носят възможност да изведете нещата на следващото ниво. И все пак едно предупреждение - тъй като тази лунна фаза се противопоставя на разрушителния Уран, това означава, че е вероятно да се изкушите да направите някои импулсивни действия. Въпреки че това няма да има значение при дребни проблеми, можете да загубите много, ако идеята ви включва много пари.

Прекрасната Венера се премества в Козирог и във вашия 6-ти дом, дома на работата и здравето, на 5 ноември. Присъствието й там може да действа като подсладител, който улеснява разбирането с колеги, клиенти и други хора в работна среда. Това е страхотно време за работа в екип и свързване с други хора, които имат същата професионална вибрация като вас, които споделят вашите цели и интереси.

Лунното затъмнение на 19-ти ще ви донесе признание за добре свършената работа и възможност да видите близкото и успешно завършване на план или проект. В същото време чувствата у вас могат да се разбушуват, така че внимавайте какво казвате или правите, защото репутацията ви може да бъде засегната.

Пригответе се да се насладите на по-спокойни дейности, когато Слънцето се спусне към знака на Стрелеца и вашия 5-ти дом, дома на удоволствието и творчеството, на 21 ноември. Ако имате брилянтни идеи или таланти, които да споделите със света, сега е моментът да го направите. А ако имате нужда от почивка, за да проучите тези хобита или интереси, които най-много харесвате, задължително го направете.

И, в края на месеца, комуникативният Меркурий, преминаващ в Стрелец на 24-ти, носи добър шанс за усвояване на ново умение, особено ако е в творческа посока. Ако търсите романтична връзка, ще бъдете привлечени от някой, който много пътува - което по всяка вероятност е нож с две остриета. 

Хороскоп

Още от Astro