Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2021

Astro преди 2 години

Този месец има акцент върху знака на Скорпиона и вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, мисленето и писането, Деви, така че следващите седмици са отлични за изглаждане на нещата и провеждане на важни, грандиозни, специални дискусии. Ако подозирате, че нещата не са такива, каквито изглеждат, буйният Марс може да ви помогне да стигнете до корена на проблема и да разкриете всичко, което трябва да знаете.

Възползвайте се от Суперлуната на Новолунието на 4 ноември, за да започнете нови планове, особено такива, свързани със създаване на блог или уебсайт или стартиране на онлайн бизнес. Това е добър момент за преговори, но също така би помогнало да бъдете по-чувствителни и съобразителни с чувствата на другите хора. Ако сте твърде настойчиви, хората няма се чувстват добре около вас.

Възхитителната Венера се премества в Козирог на 5-ти, проправяйки път за някои "вкусни" преживявания. Ако търсите любовна връзка, ще сте привлечени от хора, които имат влияние или са много успешни сами по себе си.

Може да има моменти, в който се чувствате под напрежение или може би ограничени от ситуацията, което ще ви подготви да се освободите от тези тежести. Ключови дати са 4, 13 и 17 ноември. Във всички тези случаи революционият Уран ще ви изкуши да направите импулсивен ход, който може да има обратен ефект. Не бързайте.

Лунното затъмнение на 19-ти се случва в Телец и във вашия 9-ти дом, дома на пътуването и приключенията. Неговите перлени лъчи ще осветят възможност, която е много добра за вас. Събитията ще ви подтикнат да опитвате всичко, дори то да е предизвикателно, защото виждате трудните дейности като възможност за растеж.

И накрая, когато Слънцето се плъзне в Стрелец на 21 ноември, последвано от Меркурий три дни по-късно, домашните и семейните дела придобиват по-голямо значение за вас. Това е моментът да се отървете от безпорядъка и да оформите мястото си в семейството. И тъй като празничният сезон е точно зад ъгъла, няма по-добро време за това. 

Хороскоп

Още от Astro