Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2021

Astro преди 2 години

Везни, ще сте заети с парични въпроси и много нетърпеливи да подредите всичко този месец. Имате ли финансов план? Ако не, следващите седмици са отлично време да създадете такъв, а Новолунието в Скорпион на 4 ноември носи възможност да изчистите емоционалния си свят. Ако имате нужда от помощта на треньор или терапевт, това може да улесни този процес. Ново начало е възможно, ако направите тези първи стъпки напред.

Прекрасната Венера, вашата планета-управник, се премества в Козирог и вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, на 5 ноември. Присъствието й там през следващите седмици може е призив да поукрасите дома си и да го направите по-цветен. Отношенията на домашния фронт ще бъдат по-лесни, леки, приятни. Ако има някакви стари трудности и проблеми, тази хармонична планета ще помогне да се справите с тях и да ги изгладите.

Има аспекти на този месец, които обаче най-вероятно ще ви накарат да предприемете импулсивни действия. Новолунието на 4 ноември се противопоставя на Уран, комуникативният Меркурий и буйният Марс също, няколко дни по-късно. Колкото и изкушаващо да звучи да изскочите от старите навици и привички и да прегърнете нови, по-добре е да правите това, само ако имате стабилен план. По този начин ще избегнете опасността.

Пълнолунното затъмнение в Телец на 19 ноември, от друга страна, е брилянтна възможност да се откажете от всичко, което вече не служи на вашите интереси. 

Накрая на месеца, на 21-во число, лъчезарното Слънце се премества в Стрелец, последвано от Меркурий три дни по-късно. Тази ярка и свежа смес от енергии може да ви направи нетърпеливи да се свържете с хора и да общувате интензивно. И въпреки че обикновено сте много тактични, сега може да има моменти, в които не се притеснявате да казвате нещата точно както са. 

Хороскоп

Още от Astro