Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2021

Astro преди 2 години

Слънцето и динамичният Марс са във вашия знак, Скорпиони, което означава, че сте жив проводник на енергия в началото на този месец. Вашата магнетична личност ще бъде на почит, както и вашите смелост и интензивен подход към живота. Това е моментът да се съсредоточите върху онези идеи и възможности, които са най-близо до сърцето ви. Другите хора може да ви нарекат егоисти, но не обръщайте внимание. Ако не сега, в рождения си месец, то кога да се порадвате на живота?

Освен това на 4 ноември във вашия знак има Суперлуна и Новолуние, което ще бъде отправна точка за започване на планове, проекти и нови навици. Каквото и да искате да изградите, създадете или започнете, сега е моментът да го направите. Има обаче едно нещо, с което трябва да внимавате. Тази лунна фаза се противопоставя на революционния Уран, което може да доведе до проблеми, ако направите нещо прибързано, по-късно ще съжалявате.

Прекрасната Венера се премества в Козирог и вашият 3-ти дом, дома на комуникацията, мисленето и писането, на 5-ти, което ще бъде отлично време за преговори, сключване на сделки и разрешаване на лични трудности. Ако сте имали спор или се карали с някого, успокояващото присъствие на планетата на любовта ви насърчава да протегнете ръка и да се поправите.

Лунното затъмнение в Телец на 19 ноември се случва във вашия 7-ми дом, дома на любовните и интимни взаимоотношения, и може да разкрие какво наистина мислите за партньора си и какво мисли той за вас. Чувствата ще се развихрят, така че избягвайте да правите или казвате нещо, за което по-късно може да съжалявате. Провеждането на ключови разговори няколко дни след тази дата, когато нещата са по-уредени, би било много по-ползотворно.

И накрая на месеца финансите идват на фокус, защото Слънцето се спуска към Стрелеца на 21-ви, последвано от комуникативния Меркурий три дни по-късно. Може да имате големи планове за разходи, но не харчете повече, отколкото можете да си позволите, ако искате нещата да останат под контрол.  

Хороскоп

Още от Astro