Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2021

Astro преди 2 години

С настъпването на ноември, Стрелци, има мощен акцент върху вашия 12-ти дом, дома на духовността, мечтите, сънищата, вярванията. Буйният Марс отскоро в е тази зона при вас и раздвижва психиката ви, така че не се изненадвайте, ако имате ярки сънища и проблясъци на интуицията. Идните седмици са отлични за освобождаване от емоционални тежести, намиране на край на продължаващи проблеми и завързване на свободните краища.

Новолунието-суперлуние в Скорпион на 4 ноември е призив за започване на нови практики. Всичко, което може да ви помогне да намерите спокойствие, да се излекувате от болезнени преживявания или да се докоснете до вътрешните си ресурси, си струва да се обмисли.

Въпреки това, тази невероятна лунна фаза се противопоставя на неспокойния Уран в Телец, което ще ви накара да сте нетърпеливи за получаване на резултати. Всичко, което си струва да се направи, си струва да се направи добре, така че изчакайте, докато се почувствате по-успокоени, преди да започнете.

Прекрасната Венера напуска вашия знак и се премества в Козирог и във 2-ия ви дом, дома на парите, материалите и финансовите ресурси, на 5-ти, което ще засили вкуса ви към лукса. Въпреки това Венера в този практичен знак също може да ви насърчи да се работите, да рециклирате и да спестявате пари, вместо да харчите за неща, от които не се нуждаете. Балансът между двете означава, че можете да се насладите на някои лакомства, като същевременно се придържате към финансовите си цели.

След това идва ред на мощно Лунно затъмнение в Телец и във вашия 6-ти дом, дома на лайфстайла, на 19 ноември, така че може да се почувствате претоварени от работата, която трябва да свършите, или може би да се разочаровате от някои аспекти на живота си. Това ще ви накара да направите промени, които да донесат голямо щастие и спокойствие. Оставянето на всичко, което вече не служи на вашите интереси, е чудесна отправна точка.

И накрая, когато слънцето се премести в Стрелец на 21-ви, последвано от разумния Меркурий три дни по-късно, наистина ще бъдете в пика на своята стихия. Това е моментът да се съсредоточите върху своите нужди, желания, надежди и мечти. Предстоящите четири седмици са много важни за вас, така че следвайте сърцето си и вижте накъде води то. 

Хороскоп

Още от Astro