Следва

Love to Quote: И зубърите имат чувство за хумор! ЧРД 66, Бил Гейтс!

We Love: Анджелина Джоли и Вивиан на пазар в H&M

Лондон, магазин на H&M. Анджелина и дъщеря й Вивиан Маршелин Джоли-Пит пазаруват. Не се сещаме за по-добър непоискан маркетинг 

 

Celebrities преди 2 години

46-годишната звезда от "Вечните" гушка и държи за ръка 13-годишното си момиченце, докато двете избират дрехи от шведския гигант. Джоли иначе носи палто на Dolce & Gabbana и обувки на ток, а Вивиан - спортно долнище и тениска плюс маратонки. И двете дами са с маски. Изключително симпатичната гледка се разгръща надолу в много кадри, а ние отчитаме приятната, много видима близост между майка и дъщеря - Анджелина и Вивиан са прекрасни заедно в това толкова интимно и женско мероприятие, каквото е импровизирания шопинг. 

Вивиен е най-малката биологична дъщеря, която Анджелина има с бившия си партньор Брад Пит. Тя е майка на още 5 деца.

В момента Джоли промотира последния си филм - Eternals. Преди дни тя се появи на червения килим в Рим с дъщерите си Захара и Шайло, за което подробно разказахме ТУК.  

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.