Следва

American Love Story: Историята на Каролин Бесет-Кенеди оживява по телевизията

Каквото гаджето, такава и прическата - защо Брад Пит се фризира като партньорките си

Брад Пит е хамелеон в любовта? Да. С фризурите? Също толкова. Потвърждение получаваме от последната публикация на Гуинет Полтроу. И светът отново се размечта, виждайки визиите на красивия и скандален актьор и най-емблематичните му бивши, откривайки една странна "случайност?"

Celebrities преди 2 години

Големи любовни истории и идентични прически. Не е рядкост уеднаквяването на визиите сред известните двойки, като един от най-емблематичните примери за това е външният вид на Брад Пит през 90-те години и на тогавашната му приятелка - Гуинет Полтроу (която наскоро изрекламира новия си серум за коса, откъдето "се светнахме" за приликата). Прекрасна възможност да прегледаме и прическите на актьора по време на връзките му с Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, защото мира не ни дава въпросът - нарочно ли правиш така, Брад? 

Брад Пит и Гуинет Полтроу - млади, сладки, русички

В общата панорама на козметичния бизнес, в която има изобилие от звездни бюти линии, новата тенденция е привличането на вниманието на публиката с примамливи анекдоти и клюки. Гуинет Полтроу е напълно наясно с това и за да популяризира новия си продукт за коса "GOOPGLOW Restore + Shine Hair Serum“, актрисата публикува видео в Instagram, в което коментира прическите си от миналото, заедно с асистента си Кевин Кийтинг. Прегледът към най-популярните й визии от 90-те години преминава през снимки с необичайно тъмна коса и стига до такива, на които Гуинет е много руса, както си я знаем, с ретро ефект "фризе”. Следва незабравимият кадър с тогавашното й гадже - Брад Пит. На снимката от 1997 г. и двамата са с абсолютно идентично русо пикси и светли кичури.


Брад Пит и Гуинет Полтроу на премиерата на филма "Сянката на дявола", Ню Йорк, март 1997 г.

Зародила се на снимачната площадка на филма "Седем“ през 1994 г., историята на Брад Пит и Гуинет Полтроу продължава около три години. Но дори и към края на връзката си са в голяма фризурна хармония. Въпросният кадър датира от премиерата на филма "Жив дявол" от март 1997 г. "Да не би да ходихте при един и същ фризьор за избора на цвета?" пита асистентът на актрисата във видеото, а тя отговаря: "Да, посетихме един и същ фризьор за прическата, Крис Макмилън. Но не знаех, че той ще се подстриже като мен," отговаря актрисата.


42 кадъра, доказващи чара на Pixie cut


Митът за идентичните визии на Брад Пит и неговите партньорки

Но това е само началото за Брад, който съзнателно или не, с течение на времето често "адаптира“ косата си към цвета и стила на своите любими. С Дженифър Анистън, например, той експериментира с целунати от слънцето нюасни, вълнообразни форми и етажиране - почти точно като нея.


Ура за историческите повратности: Брад Пит и Дженифър Анистън пак заедно



Брад Пит и Дженифър Анистън на 54-те награди Еми, Септември 2002 г.

Десет години по-късно, когато вече е с Анджелина Джоли, Брад "потъмнява" и отново залага на дължината, както прави партньорката му. Е, с какъвто се събереш, такъв ставаш, май...


Брад Пит и Анджелина Джоли на наградите на Гилдията, Януари 2012 г.

Косата на актьора в този случай докосва раменете и е гладко сресана назад, точно като на новата му съпруга. В последствие той променя външния си вид много пъти, заради различни филмови продукции. И с цялото ни уважение към Гуинет Полтроу и нейния серум за мека и блестяща коса, сме сигурни, че митът за любовния хамелеон Брад Пит е по-жив от всякога и (под)съзнателните причини затова са интригуващи... 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.