Следва

Двойна радост за Роналдо и Джорджина: видеозонът показа близнаци

Тара Рийд: "Не съм слаба, имам добър метаболизъм"

Загрижени фенове реагираха драстично на новите снимки на актрисата, някои  - с искрена тревога за здравето й, други - от чисто естетически подбуди. "Сложи малко месо върху тия кости", е един от по-грубите съвети към физиката на Тара 

 

Celebrities преди 2 години

Тара Рийд предизвика вълна от коментари след появата си в Instagram. На двете публикувани черно-бели снимки, 45-годишната актриса позира по бикини в пози, очевидно целящи внушението за фриволност и небрежност, примесени с доза флирт, обаче вместо суперлативи, заваляха десетки критики.

Рийд не чака дълго, преди да отвърне на хората, почувствали се длъжни да дадат оценка на вида й, като изтъкна, че не е твърде слаба, а има бърз метаболизъм.

За всички, които в коментари си изразиха омразата си към моя артистичен образ, който публикувах вчера: от ракурса е. Ето още една снимка от вчера, за да ви покажа, че не съм много слаба, просто имам бърз метаболизъм. Всеки с бърз метаболизъм знае, че е невъзможно да наддаде на тегло. Храня се непрекъснато.

За всички, които написаха по нещо хубаво и застанаха зад мен: Обичам ви! „Продължавайте да разпространявате любов, това е единственото нещо, което ще спаси света, добави тя и сподели още една снимка в бикини.

 

More Celebrities