Следва

Много страшна: Хайди Клум с филм на ужасите за Хелоуин

Двойна радост за Роналдо и Джорджина: видеозонът показа близнаци

Семейството на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес ще се разшири с двама нови члена. Вчера двойката сподели, че очаква близнаци

 

Celebrities преди 2 години

„Имаме удоволствието да съобщим, че очакваме близнаци. Сърцата ни са пълни с любов, нямаме търпение да ви запознаем с тях“, написаха те в социалните мрежи и споделиха снимки от ултразвуковите сканирания. 

Едновременно с интимната и много красива снимка на мама и татко, Кристиано Роналдо позира с децата в басейна на къщата им в Манчестър, като всички едновременно са вдигнали по две пръстчета, сочейки броя на очакваните бебета (четете още: Вече в Манчестър: Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и четирите дечица, сладки новодомци).  

36-годишният футболист и 27-годишният модел вече са родители на четири сладурчета, от които тяхно общо дете е 3-годишната Алана Мартина. Четиригодишните близнаци Ева и Матео са родени с помощта на сурогатна майка, а самоличността на майката на 11-годишния Кристиано-младши така и не е разкрита до момента.

Голямото семейство редовно усмихва милионите си фенове с готини снимки в Instagram. Да им е честита прекрасната вест! 

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.