Следва

Обобщаваме: 5 години Десислава Радева, кое се получи и кое не

От Ирина Шейк до Хейли Бийбър - 13 от най-зрелищните 2021 хелоуински звездни визии

Елизабет Гилийс стана Блеър Уолдорф за една нощ, а Хейли Бийбър си пожела да е Бритни Спиърс

 

 

Celebrities преди 2 години

Вчера целият Холивуд сякаш се превърна в декорация на страшен филм, а жителите му - в главните герои. Денят на Вси светии, Хелоуин, се празнува там на 30 октомври. И въпреки факта, че празникът има далеч не американски корени, най-много го обичат именно в САЩ.


Ирина Шейк

Не е нужно да ровим дълго за доказателства - достатъчно е да разгледаме костюмите, които американците понякога измислят по-внимателно от сватбената си визия. Така например Хейли Бийбър организира цяла фотосесия и смени четири тоалета, и всичко това посветено на Бритни Спиърс. „Първият концерт, на който отидох, беше концерт на Бритни“, пише тя в Instagram. Екип на мечтите работи върху образите на превъплащението, обмислено до най-малкия детайл: продуцент и фотограф е Амбър Асали, майстор на прическата - Клейтън Хокинс, гримьор е Мери Филипс, сестрите Делгадило са стилисти. Най-добрата приятелка на Хейли - Кендъл Дженър, пък, е "булката-мъртвец".

Семейство Кардашян-Дженър е прочуто със сериозния си подход към тържеството - а организатор на "страшното" парти тази година беше по-голямата сестра Кортни. Вярно е, че събитието се проведе без присъствието на Кайли, но фотосесията в чест на пускането на палитрата от сенки за Хелоуин напълно запълни тази празнина - образът на голо момиче от Elm Street, буквално потопено в кръв (разбира се, изкуствена), се оказа дори по-зрелищен от предишните, когато Кайли се обличаше като малка русалка, ангел на Victoria's Secret и кукла Барби...

Декориране и Хелоуин парти в къщата на Кортни Кардашян

Имението на Кортни се оказа далеч не единственото убежище за звезди, облечени като други звезди. Миналата вечер всеки намери мястото, на което усилията му да бъдат оценени - от домашни събирания с маратон от страшни филми до шумни партита. В списъка беше включено шоу студиото на Елън Дедженерис, което Крис Дженър посети "под формата" на Круела Девил. Следват и останалите герои, избрани от звездите тази година - повече от зрелищни идеи, за чието осъществяване отиват часове време и хиляди долари, но пък е толкова хубаво, че май си струва >>> 

Хейли Бийбър

Хари Стайлс

Ирина Шейк

Рийз Уидърспуун

Лизо

Киара

Кери Уошингтън

Крис Дженър и Елън Дедженерис

Камила Мендес и Маделин Петш

Елизабет Гилис

Кортни Карадашян и Травис Баркър

Ванеса Хъджънс

Джон Леджънд и Криси Тийгън

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.