Следва

На бодито на Лурдес Леон би завидяла и мама Мадона

Уил Смит пуска сериал, посветен на отслабването му

Уил Смит официално пусна трейлъра за поредицата си The Best Shape Of My Life. В шоуто Смит говори и показва как е успял да отслабне - симпатично и полезно начинание, определено

 

Celebrities преди 2 години

По-рано тази година Смит публикува в Instagram леко смущаваща за звезда от неговия ранг снимка, която директно озаглави "най-лошата форма в живота ми". След публикацията актьорът започна да отслабва, едновременно документирайки целия процес. От месеци Смит публикува своя напредък в социалните медии, споделяйки тренировките с феновете. Прави го отговорно, човешки, с намигване и много увличащо - и да имате, и да нямате нужда от отслабване, ще ви хареса.   

Изключително привестваме подобно полезно и лично адресирано послание за подобряване начина на живот и вдигане нивото на себеуважение до съвсем постижими, но много важни нива, затова даваме и подробности за проекта. Документалната поредица на Уил Смит се състои от шест епизода и дава на зрителите идеална представа за техниките, които Смит използва, за да отслабне и да се вкара във форма. В сериала актьорът говори за емоционалните и психически пречки, с които се сблъсква, опитвайки се да свали 20 паунда от теглото си (което е около 10 кг) за 20 седмици. "Най-добрата форма в живота ми" излиза в официалния канал на актьора в YouTube на 8 ноември, а ние гледаме! .

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 17 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 14 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.