Следва

Гуинет Полтроу, Дакота Джонсън, Джаред Лето, Маколи Кълкин, Били Айлиш, Måneskin - всички заедно на ревюто на Gucci в Холивуд

Кой как избра да се рекламира: Ирина Шейк за Self-Portrait. Дори да не обичаш романтични рокли, ще пожелаеш една

През ноември, едно от най-приятните неща за хората с вкус към модата, е разлистването на каталозите за следващите топли сезони. Особено ако са толкова нежни, слънчеви и секси, като този на Self-Portrait с участието на неостаряващата Шейк

All fashion преди 2 години

В плейлиста на Ирина Шейк явно звучи песента на Алла Пугачова за безкрайното лято, защото снимките й за новата кампания на базираната в Лондон модна марка Self-Portrait излъчват чудни топлина и небрежност. Марката представи колекция за свободното време, а идеята да я покаже руският супермодел ни се струва повече от добра. Дизайнерът зад бранда, малайзиецът Хан Чонг вярва, че именно Ирина е жената, която знае как да предаде най-точно комбинацията между женственост и сила. „Тя излъчва независимост, която вдъхновява. Защото перфектно знае коя е“, сподля модният дизайнер.

Елегантната простота и сдържаност са това, което обединява всички тоалети в колекцията. Дрехите са подходящи както за всеки ден, така и за почти всеки вечерен повод. Небесносинята рокля-риза е просто съвършена за работна среща, но става също така за дълга разходка или парти до зори.


Ваканцията на известните: Mamma Mia, Ирина Шейк в Ибиса!


„Исках да покажа деликатна и романтична колекция, която да празнува женствеността“, казва дизайнерът. Дантелената тясна рокля в снежнобяло с обемни ръкави е чудесен израз на идеята.


Ирина Шейк и Кандис Суейнпоъл - другото име на съблазънта за CR Fashion Book


Присъства, разбира се, и секси елементът. Ирина позира на брега в откровена черна рокля с бюстие и висока цепка (горе), а тоалетът допълват черни чорапогащи и оранжеви сандали с каишки и на ток. А комплектът от тясна плетена пола и плетен кроп топ в кафеен нюанс изглежда като втора кожа. Предлагаме да добавим тези тоалети към списъка с желания за топлия сезон, още повече имайки предвид, че ценовият им диапазон не е чак непостижим. 

 

More All fashion