Следва

nova News Екстаз: Джеф Безос се закани на Лео ди Каприо, астероид лети към Земята и още...

News Екстаз: Изкуство, любов моя - за гей филмите, crocs-a с токче и вещицата Лили Колинс

Истински важното от миналата седмица е ТУК, а относно тази:  

Events преди 2 години

Хелоуин беше епичен

На родна почва сякаш 31 октомври мина и замина като тих призрак, но в Щатите ежегодното побъркване по Хелоуин се случи като по калъп, всеки стана нещо друго, подробности ТУК, а надолу бърза скица на любимите ни образи:

Крис Еванс casted за Бъз Светлинна-Година на Disney

Новото гадже на Селена Гомез (според слуховете, но факт) ще озвучи любимия на родените през 90-те и 00-те Бъз от "Играта на играчките", което е сладко, но и притеснително секси... Крис, имаш глас на астронавт, ще го чуем на 17 юни 2022г.!

И знаем премиерната дата на Dune 2

Все пак първият филм свърши с думите "This is only the beginning...", денят е 20 октомври 2023г., а дотогава четем: Dune: Вселената, костюмите, историята, изкуството!

Radiohead с ново видео

Дали те са ни сред любимите групи? Да. Дали "OK Computer" е в плейлиста ни с топ албуми? Да... Колко ни е хубаво, че чуваме нелансирана досега песен от него и то с клип? Много.

Пол Мескал и Джош О'Конър ще играят в гей драма за Първата световна война

Момчето с хубави крака (четете още: FYI, пак ще гледаме Пол Мескал по шортички) и това с хубавите къдрици ще играят две влюбени момчета в романтична драма за Първата световна война - The History of Sound. 

Колаж: HighSnobiety

LIVE.LOVE.A$AP най-накрая е във всички стрийминг платформи

10 години по-късно, всички фенове на Rocky, които познаваме, са в екстаз, защото дебютният микстейп на рапъра "изкласи" и до платформите за музика. Четете още: Големите любовни истории: Риана и A$AP Rocky

Лили Колинс за NYLON - Once Upon a Time in Paris

Момиче хубаво, вече не е Хелоуин, но много ти отива да си weird вещица... Току-що омъжената Лили Колинс (четете още: Възхитителната рокля на Лили Колинс и още за сватбата й с Чарли Макдауъл) се появи така в сесия за Nylon, разказвайки доста за Emily in Paris, облечена в Givenchy, Richard Quin, Moschino, Chanel, Aliétte, as seen on: 

Хари Стайлс направи феноменален концерт, целият в Gucci

Мястото е Медисън Скуеър Гардън, трибют към Бритни Спиърс, костюм от "Магьосникът от Оз" с етикет Gucci. Много добър израз на съвременната поп култура.

Junya Watanabe on my... Supreme?

Кание 100% има влияние в посока новата колаборация на японския и американския бранд, която се състои в деним парки, дънки, много пачуърк, пухени якета и карго панталони. Поредните мъжки дрехи, които бихме носили, особено защото сме супер фенове на японския дизайнер, работил и за COMME des GARÇONS...

Crocs токчетата на Balenciaga са sold out

И то преди официално да са пуснати в продажба. Изводите - на хората всъщност им се дават 625 долара за Crocs, това ще е street style обувката на следващите няколко месеца, трябваше да сме по-смели и ние да си ги купим...

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 ден

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?