Следва

Хамелеонът Гага едновременно на две корици - на италианския и на британския Vogue

24/7 любов, поезия и Huawei nova 9

О, виж в стъклото, младостта си виж!
На друг не отдадеш ли тази младост,
дълбоко тоя свят ще огорчиш
и ще лишиш една жена от радост. 

All About Life преди 2 години

Да цитираме Шекспир ни е навик, откакто боравим с новото си технологично бижу. Най-новото от новото на Huawei, от седмица насам е новата ни любов. Казва се nova 9 и е нещо като поезия, нещо като чувство, нещо като любов. Ако се чудите как се случва влюбването в джаджа, сега ще ви разкажем.



Животът ни е живот на модни редактори. Динамичен, стилен, бърз, интересен, модерен. Живеем го максимално осмислено (през удоволствията и радостта), колкото можем безстрашно (през професията, чувствата и изборите си), обичайно споделено (през технологиите, разговорите, любовта). "Заедно" е думата, която най-точно ни описва. Сигурно сте забелязали, че рядко подписваме материалите си с личните си имена - екипът при нас е всичко. Заедно мислим, заедно решаваме, заедно творим, заедно се караме, дори. "Заедно" е най-романтичната, най-поетичната дума, думата от най-голямо значение за нас. В нашето заедно отскоро имаме още едно незаменимо присъствие, нежната, изящна, бърза и винаги готова за подвизи nova 9. Както казва Кери Ъндърууд: "Моят телефон е най-добрият ми приятел; моята жизнена връзка с външния свят." Ами, окончателно ни се случи и на нас.  


HUAWEI nova 9 идва на българския пазар с кампания за предварителни продажби в комплект с Huawei FreeBuds 4


Разказваме подробно за новия си HUAWEI nova 9 подчертано поетично. Това е чисто нов, невероятно модерен и мощен телефон, богат на чувственост - основата на цялата серия HUAWEI nova е иновацията. От началото на серията през 2016г., смартфон семейството винаги е включвало някои от най-добрите технологии, които HUAWEI предлага - включително възхитително лек дизайн, камера на топ професионално ниво, бързо зареждане, превъзходна батерия, приложения и още... Този месец HUAWEI предлага новото бижу от серията - nova 9. Това е смартфон точно като вас и нас, като поезията и живота - динамичен, стилен, независим, въздействащ, реактивен, силен. Създаден да послужи като личен асистент на заети, модерни и креативни хора, които живеят по всяко време на денонощието... той е като фино "стъкло", в което се оглеждаме. Неговите цветове са цветовете на нашия живот - ефирен калейдоскоп, небесна смес от лилаво, розово и синьо. Багрите му са символ и говор, звук и послание, творческа вселена, която казва всичко, без да се натрапва, той  е технологично бижу, с което трябва да се окичи всяка младост, ако не иска да бъде "огорчена"...

И само тоя розов аромат -
прозрачен пленник, хванат зад стъклата -
ни спомня дълго розовия цвят...

HUAWEI nova 9, поставен под топла слънчева светлина, искри в розово. Символът на този цвят е любов, нежност, женственост, споделеност и най-много - красота. Дизайнът на смартфона е именно такъв, както на вид, така и като усещане в ръцете. Откакто носим смартфона винаги със себе си, той се превърна във важна част от стила. HUAWEI nova 9, със своя ултратънък и ултралек дизайн, в двата си цветови варианта - Starry Blue и Black* - е стилен и елегантен аксесоар, истинска красота, с голяма батерия и широк екран, невероятно лек (175 грама!), безкрайно удобен (широк е 7.77 мм).  

Когато той във своя зрял разцвет
възкачи онзи син небесен рът,
очите ни с какъв дълбок привет
го следват дълго в златния му път.

Синьото, което се изписва върху nova 9, под светлината на облачното небе, на залеза, на тъмната ни стая сутрин, в изкуството и културата е символ на отворените пространства, свободата, интуицията, въображението, вдъхновението, чувствителността и дългия живот. Истина е, че бързаме непрекъснато, затова и очакваме устройствата ни да поддържат темпото на това дълго и динамично ежедневие. Животът на батерията е една от най-големите грижи, с които се сблъскваме, докато се вихрим из задачите през деня, затова HUAWEI nova 9 разполага с 4300mAh Single-Core батерия, която осигурява целодневна поддръжка, като същевременно запазва цялостното устройство малко и леко. Зареждането до 53% отнема само 15 минути, а пълното зареждане - 38 минути, благодарение на 66W SuperCharge. 

Аз моля, ако считате ме враг,
над мене утолете свойта жажда
сега, додето вашите ръце
димят от неизсъхналия пурпур!

HUAWEI nova 9 е богат и на мек лилав цвят - символ на игривостта, спомените, искрената душевна радост, царствеността и лукса. В днешно време живеем пълноценно и сме много динамични дори през нощта; искаме да уловяме, пазим и помним красивите моменти, които преживяваме, дори ако сме на тъмно (метафорично и буквално). Нашият HUAWEI nova 9 със своите подобрени режими за дневна и нощна фотография прави това възможно. Благодарение на Ultra Vision системата, която включва 50-мегапикселова RYYB Ultra Vision основна камера, 8-мегапикселова ултра широкоъгълна камера, 2MP камера за дълбочина и 4cm макро камера, запазваме завинаги изключителни потрети, панорами и градски снимки отблизо и далеч. С използването на специалните нощни режими като Extreme Night Shoot и Night Portrait, правим достолепни, висококачествени, ярки, но не преекспонирани снимки и видеа дори при слаба осветеност.

HUAWEI nova 9 е приятел, романтичен и поетичен, винаги до нас. 24/7 сме заедно, нещо, което се случва само с най-най-приятните неща в живота ни. Всъщност това е любов, но не по Буковски. А по Шекспир, божествена. 

*HUAWEI nova 9 идва и в дълбоко мистериозно черно, но това е тема за друга поема... 
** Всички цитирани произведения са от Уилям Шекспир, превод Валери Петров

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 7 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 7 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.