Следва

Как се влиза в това? Ким Кардашян в мега тясната си Fendi x Skims рокля

Хамелеонът Гага едновременно на две корици - на италианския и на британския Vogue

Защо ли от ден на ден у нас се затвърждава мнението, че тази жена е най-голямата световна звезда в момента. Да, има и други готини, заслужили, талантливи, ефектни, успешни хора, но случаят с Лейди Гага е определено извън всички норми. 35-годишната певица и актриса току що се превърна в новата водеща героиня на едновременно два актуални броя на списание Vogue: съответно изданията в Италия и Великобритания. Имаме си Double Trouble - на едната корица ли или на другата, Гага е по-готина, по-тя, по-ефектна?  

 

Celebrities преди 2 години

Очевидно е защо Тя е навсякъде. На 24 ноември на екран ще излезе House of Gucci (четете още: Dressed to Kill: трейлърът на “House of Gucci”, УБИЙСТВЕН), вероятно най-чаканата премиера на годината - филма за Черната вдовица Патриция Реджани, в ролята Лейди Гага, поръчала убийството на бившия си мъж, наследникът на Gucci - Маурицио Гучи (Адам Сандлър в ролята). Съответно, ако ние бяхме Vogue Bulgaria щяхме да направим същото - да изровим земята, но да имаме Гага отпред. Любопитното е, че в цялата история на модната Библия, както е наричан често Vogue, това да имаме една и съща жена на корицата на броевете в две различни страни се случва за пръв път. 

На корицата на британската версия на изданието певицата позира в черна рокля на Schiaparelli. Снимката е стилизирана от главния редактор на списанието Едуард Енинфул (четете още: Едуард Енинфул, история за успеха: как синът на африкански имигранти стана Главен редактор в Vogue), а като фотограф се изявява добре познатият Стивън Мейзел.

В италианския Vogue Лейди Гага е съвсем различна. В близък план на лицето и розов тоалет на Valentino.

Във филма на Ридли Скот House of Gucci, певицата играе Патриция Реджани, съпругата на Маурицио Гучи, внук на основателя на модната къща Gucci. Историята е изключително интересна, в пълни подробности разказана от нас ТУК, пикантна, шантава и напълно реална, но накратко - няколко години след развода Патриция поръчва убийството на бившия си съпруг, като намесва приятелка, на коята плаща щедро, а след като случаят се разплита, е осъдена на 29 години затвор. Освобождават я преди пет години предсрочно за добро поведение.

Звездата разказва в интервютата за двете издания, че никога не е общувала с Патриция, днес на 72 години. Съответно никой не й е внушавал как да изиграе образа й, дори самата реална героиня. Лейди Гага споделя, че се е притеснявала как един евентуален жив контакт ще се отрази на актьорската й игра. Но е категорична, че дотолкова се е вживяла в характера на Черната вдовица в продължение на година и половина, колкото траят снимките на лентата, че е загубила връзка с реалността (четете още: Тоалетите на Лейди Гага от снимките на House of Gucci - има такъв моден Олимп).

В даден момент, към края на снимките, звездата дори изпитва някои психологически проблеми. "В хотелската си стая усещах, че се държа и говоря като Реджани. Същото беше и на снимачната площадка - непрекъснато бях нея, говорех, движех се, действах като нея. Помня, че реших да отида до Италия да се разходя. Два месеца не бях стъпвала там и изведнъж усетих, че се паникьосвам. Мислех, че съм на снимачната площадка", разказва актрисата. 

За да се слее максимално с образа, Гага боядисва косата си и усъвършенства италианския си акцент (знаем, че тя има италиански корени). 

Гага нарича героинята си силно противоречива, отбелязвайки, че, от една страна, по никакъв начин не иска да прославя някой, извършил убийството, от друга - иска да отдаде почит на всички жени, превърнали се в „експерти по оцеляване“.

Надявам се жените да гледат този филм и да си напомнят да мислят два пъти преди да наранят хората, които са наранили тях, казва тя. 

Партньори на Лейди Гага на снимачната площадка са Адам Драйвър, Джаред Лето, Салма Хайек, Ал Пачино и други. Тук е вторият трейлър, ние подозираме Оскар за Гага, а дните до 24 ноемри отбелязваме с чавка в календара, като считано от днес, остават 20. 

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 18 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 15 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.