Следва

Блестете, устни, заскрежени

Гуинет Полтроу, Дакота Джонсън, Джаред Лето, Маколи Кълкин, Били Айлиш, Måneskin - всички заедно на ревюто на Gucci в Холивуд

Първото шоу на италианската модна къща в присъствието на зрители от началото на пандемията се случи пищно, посетено от невероятни гости, супер ефектно от гледна точка на мода и спектакъл, и на точното място за триумфално парти - Лос Анджелис. Това е всъщност и чисто новата колекция на Gucci 

 

All fashion преди 2 години

Първият ред на шоуто определено може да се нарече звезден: присъстват и Гуинет Полтроу в легендарния червен кадифен костюм, и новите посланици на марката - група Måneskin, която точно в момента е на американско турне. Сред гостите са също Лизо и верните фенове и приятели на модната къща Дакота Джонсън, Били Айлиш и Майли Сайръс. Впрочем, звездите във въпросната вечер бяха не само сред публиката, но и на подиума - като модели на подиума се изявиха Джаред Лето, чиято близка връзка с модната къща вече е увековечена и във филма "Къщата на Гучи" (четете още: Лейди Гага в дантела и неузнаваем Джаред Лето в House of Gucci - нова порция Уау!), Маколи Кълкин, Джоди Търнър-Смит, St. Vincent, Фиби Бриджърс и Коди Смит-Макфий.


Дакота Джонсън и Били Айлиш

Преди самия старт на шоуто вниманието на всички бе приковано от Гуинет Полтроу. Актрисата повтори един от култовите тоалети, с които неизбежно я съврзваме. На шоуто Gucci Love Parade тя се появи в червен кадифен костюм, който директно съврзваме с колекцията на Gucci от 1996-та, създадена още от Том Форд. В този тоалет Гуинет се появява тогава на церемонията на MTV Video Music Awards. Тази тодина Алесандро Микеле прави римейк на легендарния ансамбъл, включвайки го в колекцията, която празнува по-рано тази година сто годишния юбилей на модната къща. Полтроу охотно позира заедно с Дакота Джонсън, любима в този момент на бившия съпруг на Гуинет Крис Мартин. Известно е, че Гуинет и Дакота са в доста близки отношения, като от време на време прекарват време навън заедно. 


Гуинет Полтроу, 2021 г.


Гуинет Полтроу, 1996 г.

Търсенето и намирането (почти невъзможно) на разлика в двата костюма, разделени от 25 години време, като става дума не само за дрехата, но и за невероятната форма на госпожа Полтроу, се оказа възможно само допреди да хвърлим поглед към снимковия материал от шоуто. Да се остане безразличен е просто невъзможно, вижте надолу защо >>> 

Новата колекция на Микеле e Ода за Холивуд. Майката на дизайнера работи преди години като асистент в киното, затова, вместо приказки за лека нощ, малкият Микеле слуша разкази за "Фабриката за мечти" и всичките й идоли. Бъдещият дизайнер расте в приземен етаж в покрайнините на Рим, поради което, по собственото му признание, светът на кинодивите е възможността му да избяга от реалността. 

На подиума Микеле събира всички архетипи, познати ни от холивудските филми: от героините във филмите от 40-те и 50-те години в разкошни копринени рокли-халати, обсипани с пера до типажите от младежките ромкоми в пъстри ризи, през каубоите и шоугърлите. 


Джаред Лето


Маколи Кълкин


Фийби Бриджърс


St. Vincent


Коуди Смит-Макфий

Опитът да се пресъздаде тази Холивудска атмосфера излизат извън пределите на обикновеното преосмисляне на разпознаваемите костюми. Защото Холивуд не е само слава, но и забвение. В съседство на многоликия на екрана (и вечно млад в живота) Джаред Лето, на подиума видяхме и така и неизплувалия изпод бремето на успеха от единствената си роля Маколи Кълкин - абсолютно прекрасна метафора. Както, между другото, и фактът, че моделите крачеха върху звездите от "Алеята на славата".

Гости показа


Дакота Джонсън


Màneskin


Всичко, което трябва да знаем за победителите на Евровизия 2021 - група Måneskin



Майли Сайръс и Били Айлиш


Майли Сайръс и Lizzo

More All fashion