Следва

WizzAir стартира полети от и до Пловдив

Disney стартира коледната си кампания "Време е да сме заедно"

Талантливият VenZy изпълнява българската версия на саундтрака към видеото на кампанията

All About Life преди 2 години

• Фокусирайки се върху споделените моменти, празничното видео „Нов татко“ проследява преживяванията на едно семейство по време на първата му Коледа заедно.

• Рекламата отдава заслуженото на силата на историите, които стимулират въображението и носят вълшебни изживявания.

• Джаз музикантът Грегъри Портър, който е двукратен носител на „Грами“, изпълнява оригиналния саундтрак към рекламния спот – „Love Runs Deeper”. Това е благотворителен сингъл в подкрепа на организацията Make-A-Wish® International. Българската версия на песента се изпълнява от VenZy.


VenZy

• В рамките на кампанията деца, настанени в болници в България, ще получат тематични коледни подаръци, които ще им дарят утеха и вдъхновение.

София, 3 ноември 2021 г. Disney представи коледната си реклама и постави началото на празничния сезон. „Нов татко“ е 3-минутно филмче за сплотеността на семейството и силата на историите. То е част от кампанията „Време е да сме заедно“ и е продължение на миналогодишното видео „Лола“, което показа как традициите се предават от поколение на поколение. „Нов татко“ прави своята премиера днес в телевизии, дигитални платформи и собствените канали на Disney в 45 страни в Европа, Северна Америка, Южна Америка и Азия.
Като продължение на коледната реклама от 2020 г., която събра повече от 106 милиона гледания, тазгодишният спот показва вече порасналата Никол, внучката от „Лола“, и двете ѝ деца Макс и Ела, когато новият им доведен баща Майк се нанася в дома им.

В основата на сюжета е една много специална книга с приказки, която Макс има от родния си баща. От страниците ѝ излизат герои на Disney и Pixar, които събуждат въображението и удивлението на членовете на семейството. Книгата показва как историите имат силата да заздравят още повече семейните отношения и да създадат вълшебно изживяване за всички.
Зрителите ще проследят емоционалния път на семейството, докато то се подготвя за коледните празници, следвайки вече утвърдени традиции и създавайки нови.

Двукратният носител на „Грами“ Грегъри Портър изпълнява „Love Runs Deeper“ – оригиналната песен към краткото филмче. Тя замества диалозите в историята и предлага музикален поглед към случващото се през очите на доведения баща Майк. В парчето се включва и CHERISE – член на организацията Tomorrow’s Warriors, която е фокусирана върху стимулирането на многообразието и равнопоставеността в изкуствата чрез джаз музиката.

Българската версия на саундтрака към рекламата се казва „Любовта има път“ и се изпълнява от талантливия VenZy, който беше избран от Disney да бъде посланик на кампанията на местно ниво.

Оригиналният трак “Love Runs Deeper” вече е достъпен за сваляне. 100% от приходите от закупуването на песента преди 31 декември 2021 г. ще бъдат дарени на организацията Make-A-Wish International, чиято мисия е да сбъдва желания, които дават сила и емоционална подкрепа на тежко болни деца.

В рамките на празничната кампания Disney ще създаде значими моменти и за деца със сериозни заболявания, настанени в лечебни заведения в България, като им предостави тематични коледни подаръци със съдействието на Българския Червен кръст.

„Почти век историите на Disney са източник на вдъхновение и вълшебни моменти за семейства по целия свят. Празничната ни кампания тази година се фокусира именно върху силата на историите и идва, за да ни напомни, че най-важното на Коледа е да бъдем заедно независимо от обстоятелствата. Затова вярваме, че всеки ще се припознае в посланията на тазгодишната кампания и ще открие нещо за себе си“, заяви Ирина Тотова, вицепрезидент и генерален мениджър на Disney за Балканите.

„Изключително съм щастлив, че участвам в тази вдъхновяваща кампания. Нейните послания изцяло кореспондират с моите ценности, тъй като аз наистина вярвам, че любовта винаги намира своя път. Краткото филмче и песента са изключително въздействащи и се надявам, че ще успеем да докоснем сърцата на хората и да им напомним колко важно е да ценят радостните моменти със семействата си“, коментира VenZy, който изпълнява българската версия на “Love Runs Deeper”.

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 6 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 1 седмица

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.