Следва

Рокля-сако за пролет 2022: Сара Джесика Паркър демонстрира прекрасно как

WizzAir стартира полети от и до Пловдив

Местата по новите маршрути до Лондон, Дортмунд и Меминген са вече в продажба и могат да бъдат резервирани 

All About Life преди 2 години

От днес Wizz Air стартира директни полети от и до Пловдив. Първите три дестинации, които авиокомпанията ще предложи на местните жители и туристи, са Лондон, Дортмунд и Меминген, като лондонският маршрут е активен от днес. Останалите две нови услуги на WIZZ ще се извършват от 6 ноември, предоставяйки на клиентите удобна възможност както за ваканция, така и за бизнес пътувания. Местата са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com и чрез мобилното приложение на авиокомпанията на цени от само 28.99 лв.* Всички полети на превозвача се извършват при засилени хигиенни мерки.

Най-новите маршрути на Wizz Air от Пловдив са идеалният избор за ваканция, особено за незабравима Коледна такава - представете си базарите и празничния шопинг, зимните пързалки и празничните събития - в Лондон има изобилие от вълшебни неща за правене на Коледа през 2021 г. А ако сте фен на величествената архитектура, мултикултурните преживявания или парти туризма, Лондон ще ви очарова и в това отношение. От друга страна, макар германската перла Дортмунд да е популярна най-вече със силния си футболен отбор и бирата, а град Меминген със своята римска архитектура, и двете дестинации си заслужават да бъдат посетени, особено в разгара на празничния сезон, когато оживяват с приказен коледен дух и аромат на греяно червено вино.

Пламен Спасов, изпълнителен директор на Летище Пловдив, сподели: „Изключително сме щастливи да посрещнем Wizz Air на Летище Пловдив, като с това поставяме началото на едно дългогодишно партньорство. Със стартирането на зимното разписание 2021/2022 и сътрудничеството ни с Wizz Air полетите по международни редовни линии се увеличават от 3 на 12 седмично, а обслужваните дестинации от 1 на 5. В оперативно отношение Летище Пловдив е в пълна експлоатационна готовност и полетите ще се обслужват в съответствие с авационните стандарти.“

Андраш Радо, старши мениджър корпоративни комуникации в Wizz Air, коментира: „Щастливи сме да стартираме полети от още един красив български град. Въпреки трудните времена, нашият ангажимент към местния пазар остава силен и сме решени да продължим да предлагаме нови, интересни и безопасни възможности за пътуване на българските пътници. Бихме искали да благодарим на Летище Пловдив за доброто сътрудничество. Убедени сме, че нашите нови полети, супер атрактивни цени и засилени мерки за безопасност ще допринесат и за развитието на местния туристически сектор. Нашият приятелски настроен екипаж с нетърпение очаква първите пловдивски пътници на борда на Wizz Air.“

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.