Следва

Внимание, sexy vibes! Всичко за Новолунието в Скорпион днес...

Рокля-сако за пролет 2022: Сара Джесика Паркър демонстрира прекрасно как

Урок по стил от Кари Брадшоу

 

Celebrities преди 2 години

Докато феновете на сериала "Сексът и градът" с нетърпение очакват неговото продължение, озаглавено And Just Like That, емблематичната му главна героиня радва публиката със спорадични, но пък ефектни изяви (четете още: Всички говорят за: вида на Сара Джесика Паркър на снимките на продължението на "Сексът и градът"). Онзи ден в Ню Йорк репортери успяха да направят ексклузивни кадри от снимачната площадка, на които Сара Джесика Паркър се появи в пролетна визия, по коята на мига се прехласнахме. 

Стилистите са избрали за стройната 56-годишна актриса рокля-сако в небесносин нюанс и много елегантна кройка. И ако сакото е основата на всеки гардероб, то роклята е безспорно задължителна за постигането на безкомпромисно женствен външен вид. Комбинацията от двете, изпълнена добре, е дреха, която се вписва перфектно и в строгия офис дрескод и в контекста на партита, презентации и коктейли (четете още: Не ни омръзват, Сара Джесика Паркър и Крис Нот на снимачната площадка на SC, този път в Париж).

Тоалетът на Кари в този случай е допълнен от симпатична чанта в сходен нюанс и високи черни обувки-деколте. Както винаги, и този път, акцентът върху добре подбраните обувки е видим и, както обикновено при Сара-Джесика - печеливш. 

Припомняме, че продължението на "Сексът и градът" се снима от януари тази година, а датата на премиерата на новия сезон ще е през декември 2021 г.

Премиерата на оригиналния проект на HBO е през 1998, като излязоха общо шест сезона на "Сексът и градът". Премиерата на последния е през 2004 г. След невероятния успех на телевизионното шоу (през годините наградено с 6 награди Еми и 8 Златни глобуса), продуцентите решават да дадат нов живот на сагата, пускайки два пълнометражни филма. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 13 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 10 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.