Следва

We Love: 14-годишната Евър, момиченцето на Мила Йовович, за Miu Miu

Цялото ревю Gucci Love Parade, Spring 2022, READY-TO-WEAR

Hollywood Extravaganza!

Runway преди 2 години

Алесандро Микеле казва, че да види най-новите си Gucci дизайни върху телата на световни звезди на фона на булевард Холивуд е "сбъдната мечта; огромно, страхотно, феноменално чувство”. От блестящия списък с гости и изненадващия кастинг до модните творения, създадени за големия екран, обобщаваме всичко, което трябва да знаете за шоуто Gucci Love Parade. 


Гуинет Полтроу, Дакота Джонсън, Джаред Лето, Маколи Кълкин, Били Айлиш, Måneskin - всички заедно на ревюто на Gucci в Холивуд


То е холивудска феерия

На поканите за шоуто пише: "Срещни ме на булевард Холивуд“ - пристигат запечатани с червена целувка, обвити в богато украсен златен цилиндър. Страхотно и обмислено, но дори и тази закачлива бележка от самия Алесандро Микеле не можа да ни подготви напълно за основните сцени, които се разиграват на шоуто за Пролет 2022. Светлини, камера, екшън! Gucci отива в шоубизнеса - и взима със себе си цялата си секси, екстравагантна и страстна слава.

Списъкът с гости е чист TinselTown

Посланиците на Gucci Дакота Джонсън и Сиена Милър, плюс Били Айлиш, Майли Сайръс и Трейси Елис Рос, бяха там, за да подкрепят Алесандро, но изненадващо присъствие беше това на Гуинет Полтроу, носеща отново костюма от червено кадифе на Том Форд за Gucci, който според Микеле я "прави известна". Там бяха и Маколи Кълкин, Джаред Лето, Måneskin - всичко за звездния guest list - ТУК.

"В Gucciverse Холивуд е храм"

Какво толкова може да направи Gucci незабавно след култовия си tech проект с Balenciaga по повод 100 години Gucci? Всъщност доста. Вътрешното вдъхновение на Алесандро тече свободно, пълно с богати митологични, исторически и холивудски референции: "Този звезден ​​булевард предоставя перфектна подкрепа на моята неукротима любов към класическия свят“, казва Микеле в писмото си до пресата. "В края на краищата Холивуд е гръцки храм, населен от божества".

Докато песните на Бьорк, като “All is Full of Love” и “Big Time Sensuality”, гърмят от колоните, Джоди Търнър-Смит, Джаред Лето, Стив Лейси, Сейнт Винсент, Миранда Джули, Фийби Бриджърс и Джаная Хан се присъединяват към партитурата на модели, показващи новата хипер холивудска колекция на Gucci: всички сладки сатенени костюми и драматични блестящи рокли, експлодиращи с пера. Реквизитът - тоест аксесоарите - е великолепен. Каубойски шапки, богато украсени, слънчеви очила с кристални петна, звездни чорапогащници и винилови ръкавици се борят за вниманието на погледа ни - философията "колкото повече, толкова повече“, за пореден път доказва, че Алесандро Микеле е кралят на максимализма.

Колекцията е секси, ефирна, приказна

Може би само в Gucciverse огърлица от секс играчки намира своето място до хипер-луксозни кадифени папионки, шапки в стил Гетсби и клинове с лого. Разбира се, това е красотата на Gucci - и на Холивуд - мястото, на което всичко е възможно. По време на детството си, Алесандро Микеле започва да мечтае за Лос Анджелис, тези "десет букви, напоени с желание“. Майка му, която работи като асистент в продуцентска компания, му разказа всички "подробности и феномени“ на Фабриката за мечти: "алабастровата бледност на Мерилин Монро и прозрачния й глас; черните сатенени ръкавици на Рита Хейуърт и кадифената коса на Вероника Лейк... Всичко изглежда като приказка." Новият парад на Gucci току-що спечели собствено място в историята на Ел Ей.

Доста внимание се обърна на Лейди Гага

Подобаващо за сърцето на Холивуд, имаше много сладки хора на Червения килим, които карат публиката да се навърта сред папараците. Е, ако си гост на Gucci Love Parade и искаш да си най-отпред, ще трябва първо да "избуташ с лакти" Лейди Гага; звездата, носителка на Оскар и настояща корица на  два Vogue-а, която е на път да замине на престурне "House of Gucci" и да поноси сериозно количество Gucci в процеса. Ние залагаме на перлената розова рокля, подплатена с къдрици розов тюл. 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.