Следва

Кой как избра да се рекламира: копринено-перфектна Хейли Бийбър за Victoria's Secret

We Love: 14-годишната Евър, момиченцето на Мила Йовович, за Miu Miu

14-годишната щерка на Мила Йовович и режисьора Пол Андерсън, Евър, е добре позната на публиката като актриса и модел. От днес обаче в стремителната кариера на сладурчето се вписва нов връх 

 

All fashion преди 2 години

Евър засне първата си рекламна кампания като лице на Miu Miu. Тя е приятелка на марката отдавна - бе гост на неотдавна преминалото в Париж ревю за пролетната колекция за 2022, като се появи на червения килим от горе до долу в дрехи на бранда. 

Сега вече е и официалното ново лице на кампанията на Miu Miu Nuit. Снимките са на звездните модни фотографи Мерт Алас и Маркус Пигот, а премиерата на кампанията съвпадна с рождения дена на симпатичната Евър, който беше вчера. На вече 14-годишната си красавица, Мила Йовович посвети трогателен пост в Инстаграм, в който разказва за порастването на дъщеря си. 

Тя винаги е била мила и любяща, винаги съчувства на всички и защитава приятелите и семейството си. Но тази година беше особено вълнуваща за мен. Евър изведнъж стана толкова голяма и стабилна, в известен смисъл. Не, стаята й все още е бъркотия и е почти невъзможно да я накарам да измие чиниите, но тя също така се превърна в момиче, което чете сценарии всеки ден на път за и от работа (без да го иска). Тя се учи да свири на китара - така релаксира - и поглъща по една книга на всеки няколко дни (е, не е прочела много учебници, но може би това е заради допълнителните три часа домашна работа, всеки ден). Тя никога няма да каже лоша дума на някого (въпреки че при първа среща може да ви се стори, че има щуро чувство за хумор. Тя е съпричастна, когато налагаме ограничения за използването на смартфон и не казва, че ни мрази (засега, разбира се. Сигурна съм, че имаме още много какво да видим). Трябва да кажа, че Евър е дяволски добро дете - написа Мила.

Припомняме, че Евър има внушителен моден стаж. Тя се снима в детския Vogue още на девет години, а на 11 дебютира и на корица за списание Jalouse. Предчувстваме, че ще я виждаме доста и често, което е very nice!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.