Следва

Секси австралийските пожарникари се завръщат! Нов календар, нови момчета, нови каузи

"Какво да направя? Да спра да остарявам? Или направо да изчезна?”: Сара Джесика Паркър отговори на хейта

Тази жена остарява красиво и с достойнстнво. В отлична форма, винаги с усмивка в очите, винаги сладка, стилна и, най-вече, нормална! Просто една прекрасна, успешна, щастлива жена. Което не означава, че хейтът не се стича към нея от всички страни - била, виждате ли, остаряла

Celebrities преди 2 години

Сара Джесика Паркър, макар и по наше мнение, отдавна надживяла илюзиите за вечна младост, присъщи на по-ранните етапи от развитието, отговаря елегантно на критиките, на които в последно време, откакто текат снимките на And Just Like That, продължението на "Сексът и градът", е подложена. Прави го в интервю за Vogue, в броя, на който е и корица. 

56-годишната актриса снима активно в момента продължението на сериала, като нито тя, нито някой от останалите актьори в каста не крият сивите си коси и бръчките. И слава Богу!


Най-после: тийзърът на продължението на "Сексът и градът" е тук


Пред модната библия Паркър казва: „Има толкова много мизогинистични коментари за нас, които никога няма да бъдат направени за мъжете. Сивата й коса, сивата й коса, сивата й коса - това е някаква мантра. Те нямат ли сиви коси? Сядам, например, до Анди Коен, който има побелели кичури, които се виждат ясно. Но е фантастичен. Защо за него е ок? Не знам какво да ви кажа, хора. Особено в социалните мрежи е страшно. Всеки има какво да каже и сякаш се чувства длъжен да го каже: "Леле, тя има ужасно много бръчки! Или пък - хм, защо няма бръчки?" 

„Хората не искат да ни приемат такива, каквито сме. Сякаш им е приятно да ни причиняват болка за това, което сме днес, решени да остаряваме естествено, макар че не изглеждаме перфектно. Знам как изглеждам. Но нямам избор. Какво да направя по въпроса? Да спра стареенето? Да изчезна?“, споделя известната актриса.


Рокля-сако за пролет 2022: Сара Джесика Паркър демонстрира прекрасно как


Модните къщи Dolce&Gabbana, Valentino, Chanel, Fendi и Alexander McQueen обличат звездата за сесията й в Vogue. Резултатът е зашеметяващ - тя е красива, силна и млада, без никакво значение дали на някой му е проблем възрастта й или не. Адмирации!   

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 12 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.