Кой как избра да се рекламира: копринено-перфектна Хейли Бийбър за Victoria's Secret

Кой как избра да се рекламира: копринено-перфектна Хейли Бийбър за Victoria's Secret

24-годишната Хейли Бийбър, иначе казано, съпругата на Джъстин и може би най-популярният и търсен модел в света в момента, е новото лице на известната марка за бельо Victoria's Secret. В чисто новата рекламна кампания виждаме дълги до умопомрачение крака, чувствена талия, готини гърди и едно красиво, нахално и младо лице на момиче, на което светът е буквално в краката. 

Сътрудничеството на Хейли с марката едва ли би отекнало толкова силно преди, колкото сега. Визираме факта, че марката публично анонсира отказа си да ангажира само супермодели, обявявайки промяна в политиката си. Американският бранд реши да се съсредоточи върху постиженията на момичетата и жените, които ангажира като свои посланички, а не толкова върху външния им вид. Припомняме, че фирмата покани за сътрудничество представителки на различни професии, например актрисата Приянка Чопра и футболистката Меган Рапино (четете още: Victoria's Secret казва Чао! на "ангелите": ще се рекламира с обикновени девойки).

Хейли категорично се вписва в предишните "стандарти" на Victoria's Secret, което противоречи в известна степен на последните заявки на компанията. Освен това представители на марката обещаха, че в новите кампании момичетата няма да позират по бельо, а сега виждаме перфектната госпожа Бийбър в три секси комплекта от коприна и дантела, които бихме закупили на минутата, както и в някои домашни дрехи. Както и да е, по всичко личи, че гигант като Victoria's Secret, натоварен с историческото си минало, все още не е готов, а може би не вижда и за необходимо, да промени напълно имиджа си. Хейли не е единственият знаменит модел, който се присъедини към марката тази година - Бела Хадид също изгря в част от кампанията преди седмица (снимката най-долу). 

В последните години компанията бе критикувана за това, че не използва модели с нестандартна физика и различна полова идентичност. Скандалът със сексуален тормоз на работното място също се отрази на репутацията на марката. Фирмата започна да търпи сериозни загуби и реши да преразгледа стратегията си, за да се реабилитира в очите на обществото. Ние лично нямаме нужда от подобна реабилитация в момента - чифт копринени боксерки в deep purple са нещото, което ще ни пасне идеално точно в този миг.  

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.