Следва

12 класически бежови палта, които никога няма да излязат от мода

Кой как избра да се рекламира: копринено-перфектна Хейли Бийбър за Victoria's Secret

24-годишната Хейли Бийбър, иначе казано, съпругата на Джъстин и може би най-популярният и търсен модел в света в момента, е новото лице на известната марка за бельо Victoria's Secret. В чисто новата рекламна кампания виждаме дълги до умопомрачение крака, чувствена талия, готини гърди и едно красиво, нахално и младо лице на момиче, на което светът е буквално в краката. 

All fashion преди 2 години

Сътрудничеството на Хейли с марката едва ли би отекнало толкова силно преди, колкото сега. Визираме факта, че марката публично анонсира отказа си да ангажира само супермодели, обявявайки промяна в политиката си. Американският бранд реши да се съсредоточи върху постиженията на момичетата и жените, които ангажира като свои посланички, а не толкова върху външния им вид. Припомняме, че фирмата покани за сътрудничество представителки на различни професии, например актрисата Приянка Чопра и футболистката Меган Рапино (четете още: Victoria's Secret казва Чао! на "ангелите": ще се рекламира с обикновени девойки).

Хейли категорично се вписва в предишните "стандарти" на Victoria's Secret, което противоречи в известна степен на последните заявки на компанията. Освен това представители на марката обещаха, че в новите кампании момичетата няма да позират по бельо, а сега виждаме перфектната госпожа Бийбър в три секси комплекта от коприна и дантела, които бихме закупили на минутата, както и в някои домашни дрехи. Както и да е, по всичко личи, че гигант като Victoria's Secret, натоварен с историческото си минало, все още не е готов, а може би не вижда и за необходимо, да промени напълно имиджа си. Хейли не е единственият знаменит модел, който се присъедини към марката тази година - Бела Хадид също изгря в част от кампанията преди седмица (снимката най-долу). 

В последните години компанията бе критикувана за това, че не използва модели с нестандартна физика и различна полова идентичност. Скандалът със сексуален тормоз на работното място също се отрази на репутацията на марката. Фирмата започна да търпи сериозни загуби и реши да преразгледа стратегията си, за да се реабилитира в очите на обществото. Ние лично нямаме нужда от подобна реабилитация в момента - чифт копринени боксерки в deep purple са нещото, което ще ни пасне идеално точно в този миг.  

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.