Следва

Годината на Джесика Частейн - защо ли провиждаме един Оскар за "Очите на Тами Фей"

nova News Екстаз: Джеф Безос се закани на Лео ди Каприо, астероид лети към Земята и още...

Истински важното от миналата седмица е ТУК, а относно тази:  

Events преди 2 години

Huawei nova 9 е тук

Този телефон е бижу - с перла младост, свежи цветове, бяскави фукнции и страшно модерен дизайн. Поетичният ни прочит на nova 9, с който не се разделяме, откакто го имаме, е ТУК, а надолу продължаваме с най-интересното от интересното в 9 стилни, колкото nova 9, новини...

Måneskin made their thing и в Холивуд

В последната седмица италианската група участва в The Tonight Show, присъства на Gucci Love Parade и подгря The Rolling Stones в Лас Вегас. Дамяно ни дава точно същия вайб като nova 9 Black - привлекателно мистериозно, модерно, творение, което искаме да имаме в ръцете си,  постоянно, от сутрин до вечер...

Пол Ръд е Sexiest Man Alive!

И точно след като ние обявихме кой е най-сексапилният телефон на годината, People по традиция се включиха с най-сексапилният мъж alive за 2021. Имаме много леки възражения, но Пол Ръд определено е готин... Четете още: Пол Ръд е най-секси мъжът в света за 2021, според People!

Официално ще има втори сезон на Squid Game

Корейците създават не само перфектна козметика и доста прилична мода, но и определено печелившо изкуство. Режисьорът на най-гледания сериал в Netflix каза: "Планът е в главата ми в момента. Но мисля, че е твърде рано да се каже кога и как ще се случи вторият сезон. Така че ви обещавам, Гъ-хун ще се върне и той ще направи още нещо за света." Препоръчваме да си отделите 8 часа за първия сезон, с Huawei nova 9 може да го изгледате без дори да зареждате телефона си! 

Венера вече е в Козирог

Планетата на любовта, лукса, хармонията, красотата се позиционира в строгия земен знак, където ще остане до 6 март 2022г. Този аспект не е най-благоприятният, но насърчава успешни делови отношения, добра огразнизация, усещане за вътрешна сила и авторитет. За да преживеем спокойно Венера в Козирог ни трябват две неща - ясни цели и устройство, което повишава продуктивността и улеснява ежедневието ни.

Джеф Безос и Лео ди Каприо се скараха заради мацка

Именно такива са влиянията на Венера в Козирог, що се отнася до любовта... Сумираме ситуацията, разиграла се на LACMA Art + Film Gala преди няколко дни: Джеф Безос отива на събитието с гаджето си Лорън Санчес, на която направо й "окапват" очите по вчерашния рожденик. Не я виним, напротив... След което, обаче, Джеф Безос заплашва Лео в Twitter с:  "Лео, ела, искам да ти покажа нещо..." 

Supreme в колаборация с Tiffany & Co

Говорейки за красота и бижута (технологични и всякакви), няма как погледът ни да пропусне новината за колаборацията на Supreme и Tiffany & Co. Рекламно лице на кампанията е скейтбордистът Шон Пабло, а креацията - перлено колие със сърце-висулка. 

Знаем победителите на американските Natural Landscape Photography Awards

Най-голямото състезание за натюр и пейзажна фотография в САЩ "приюти" 13 368 снимки на над 1 300 фотографа от цял свят и излъчи 8 победителя. Отличените пейзажи са: 

Ерик Бенет

Ерик Бенет

Ерик Бенет

Ерик Бенет

Ерик Бенет

Ерик Бенет

Стийв Алтерман

Майкъл Фрие

Франка Габлер

Пол Хамет

Пол Холен

Джай Шет

Project “ASH” на Мат Палмър

Project “ASH” на Мат Палмър

Project “ASH” на Мат Палмър

Project “ASH” на Мат Палмър

Project “ASH” на Мат Палмър

Project “ASH” на Мат Палмър

Project “ASH” на Мат Палмър

Project “ASH” на Мат Палмър

Project “ASH” на Мат Палмър

Нашият nova 9 също е "фотограф", достоен за награда - с Ultra Vision системата, която включва 50-мегапикселова RYYB Ultra Vision основна камера, 8-мегапикселова ултра широкоъгълна камера, 2MP камера за дълбочина и 4cm макро камера, заснемаме изключителни потрети, панорамни и градски снимки отблизо и далеч, а специалните нощни режими като Extreme Night Shoot и Night Portrait, пзоволяват висококачествени, ярки, но не преекспонирани снимки дори при слаба осветеност.

Астероид с размера на Айфеловата кула се движи към нас

Според НАСА траекторията на 4660 Nereus минава много близо до Земята, но няма да причини никаква щета на планетата ни и живота на нея. И Слава Богу! Някои от вас можеше никога да не се докоснат до Huawei nova 9... Все пак специалистите смятат, че има специфични причини да наблюдават астероида, така че не се бавете - най-стилният, лек и удобен телефон на пазара си заслужава да е последният ни, ако има да става...

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?