Следва

Съдбоносна Венера в Козирог до март 2022 - какво ви чака в любовта, знак по знак

Подари Milkiss на баба!

Много те обичам, бабо! 

Food преди 2 години

Имаме теория, че бабите, жените на всички времена, са един от "инструментите" на Вселената да внася топлина, обич, усмивки и уют в света. Нищо не е като да те помилва баба, да ти каже да се облечеш, защото е студено ("ама, бабо, на мен не ми е..."), да извади от чантата си точно това, което ти трябва в секундата, да ти подари нещо винтидж от гардероба си, да те утеши, да ти направи любимото хапване, "защото ми се виждаш отслабнала", да те излекува с чай, билки, оцет, да ти разкаже как се е влюбила в дядо ти, да си поговорите по женски, да хапнете заедно нещо сладко...

Преосмислихме колко ценни са бабите ни през последните почти две години, искаме по-често да сме заедно, правим по-мили неща за тях, казваме им, че ги обичаме с всички възможни мили жестове, ходим им на гости по-често, оценяваме, че те са причината да ни има... Освен опасната пандемична ситуация към това мислене ни насочи един сладък български бранд - Milkiss - и чудно милата им кампания "Подари Milkiss на баба". Инициативата ни помага да забавим крачка за момент и да помислим за възрастните хора около нас, а понякога не е нужно много - няколко минутки внимание, нещо вкусно и едно "Обичам те".

"И тъй като вярваме, че върху нежността, топлината и добрината към възрастните хора в България не се акцентира достатъчно, решихме да направим национална инициатива, с която поне малко да ги зарадваме. Целта ни е да направим така, че максимално много хора да се включат и да зарадваме колкото се може повече баби и дядовци. Защото го заслужават.", ни споделя екипът на Milkiss.  

Как се включваме във верижното добро, което Milkiss стартира и осъществява?

- Подаряваме кейкчета “Milkiss”на възрастните хора, които обичаме и искаме да зарадваме - нашите баба и дядо, тези на приятел, възрастната жена от плод и зеленчука, любима учителка, дамата с хубавия парфюм от долния етаж, тази, която продава цветя на "Славейков", библиотеркарката в университета - всеки възрастен човек, който ни пожелава "Приятен ден!", дава ни бонбонче, погалва кучето ни, има мъдри съвети и ни носи усещане за топлина.

- След това споделяме, че сме е включили в инициативата, посещавайки специалната лендинг страница на Milkiss ТУК. Там се регистрираме, за да покажаем, че сме част от "Подари Milkiss на баба“.

- Идеята е, че ако всеки от нас да подари дори само едно кейкче Milkiss на баба или дядо, които обича, ще направи не едно, а две добри дела, защото на всеки от трите етапа от кампанията (когато се съберат общо 1000, 2000 и 3000 подарени кейкчета), Milkiss ще прави дарения на старчески домове в София, а всички включили се в инициативата имаме шанс да спечелим и малки награди за самите себе си - общо 3 броя полароидни фотоапарати, 3 броя страхотни раници и 3 броя чудесни термочаши.

Ние от View Sofia вече подарихме не едно, две кейкчета Milkiss. регистрирахме се на сайта и се чувстваме добре от малкото-голямо добро. Подарете си и вие това чувство плюс малко прекарано време с баба - идете й на гости, пуснете любимите й песни от 70-те, донесете 2, 3, 5 кейчета Milkiss с различен вкус (Мед, Какао, Кокос, Портокал), все пак едно струва само левче, споделете й как ви ядоса гаджето (тя несъмнено ще даде най-мъдрия съвет), покажете й какво си купихте последно от втората употреба, целунете я и повторете отново скоро... За да ни е максимално сладко, хапвайки Milkiss-a с баба, същевременно четем: 

Фантастична: 86-годишната госпожа, трансформирана от баба в кралица от собствения си внук

Даян Кийтън като баба на Джъстин Бийбър, мило е!

Тези тайвански баба и дядо са дефиницията на #couplegoals

Великолепната петорка: най-модерните "баби" в Instagram

Кой как избра да се рекламира: бабата на дизайнера за Jacquemus

Животът след 45: тази сръбска баба

We love: Козметичната линия на бабето от Baddy Winkle

Кой как избра да се рекламира: Фей Дънауей & Соко - баба и внуче за Gucci

Старшите Hypebeast-ове: Хайпбабите...

More Food