Следва

Пол Ръд е най-секси мъжът в света за 2021, според People

Красавиците също плачат: Бела Хадид проговори

Вчера прекрасната 25-годишна Бела Хадид, един от най-известните и високоплатени модели в света, откровено призна пред последователите си в Instagram, че е човек като всички, който плаче с глас...  

 

 

Celebrities преди 2 години

"Социалните мрежи не са реалността", казва изключително милата Бела - няма как откровеността и истинността й да не ви спечелят на мига. Интимното признание, което мнозина в нейното положение надали биха направили публично, идва в отговор на споделеното по-рано през седмицата от Уилоу Смит, която също признава, че изпитва психологически проблеми и на моменти й е страшно трудно. 



"Социалните мрежи не се реалност. Всички вие, които преминавата през тежък период, моля ви, запомнете това. Понякога всичко, от което се нуждаеш, е да разбереш, че не си сам. Така че, от мен, за теб: Не си сама. Обичам те, гледам те, слушам те. Самопомощта и менталните болести/химичният дисбаланс не се линеарни и да се справяш с тях е сякаш жонглираш... имаш своите подеми и спадове непрекъснато. Но, искам да знаете, че винаги има светлина в края на тунела и че нещата винаги се нареждат (те, разбира се, може пак да се объркат, но за мен е важно да знам, че няколко дни по-късно, седмици или месеци, ситуацията ще се подобри). Отне ми доста време да започна да го мисля, но съм имала достатъчно тежки моменти, за да знам, че е така. Ако работите достатъчно върху себе си, ако прекарвате време насаме, за да разберете травмите, тригерите, радостите и рутините си, може да научите повече за вашата болка и как да се справите с нея. Това е, към което трябва да се стремите. Благодаря ви, че ме видяхте и ме изслушахте. Обичам ви. Бела Хадид."

Красавицата добавя още: "Усещането, че не сте достатъчно добри в нещо, е естествено. Всички хора са различни, всеки човек има нещо специално и уникално. Хората забравят, че по същество всички се чувстват еднакво: понякога изгубени, объркани, неразбиращи напълно защо са тук. Това безпокойство сякаш изпитват всички, но се опитват да скрият тези чувства. Живеем с нашите недостатъци, с чувство на несигурност, но също така изпитваме радост и щастие и приемаме живота като нещо красиво и естествено. Вече няколко години изпитвам това всеки ден и всяка вечер." 

След човешкото обръщение на Бела, стотици приятели и фенове изразиха благодарност за пределната й честност, изразявайки огромна подкрепа. Красавиците също плачат, красавице. Знаем го, и ти благодарим, че не го скри и ти! 

 

More from View Sofia

24 SELF MADE: "Наполовина" на YANA, Гена и Григовор

All About Life преди 10 месеца

24 SELF MADE е поредица за любимите ни артисти. Заедно четем, още от миналия септември, докогато не ни свърши хубавото вино/кафе, за интересни и извънредно симпатични хора от града, които каним да се раходят по страниците ни, споделяйки искрено, честно, смешно, меланхолично, радостно или каквото е в момента настроението им, с техните думи, снимки, видеа, идеи, с тяхното изкуство и по техния начин, как изглежда, мисли и чувства един софиянец, Пролет 2023 edition. Here is part 6!  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.