Следва

Роклята на отмъщението: първата поява на Меган в Америка се оказа проблем, не само заради деколтето

Петъчна (почти) доза секс: ЧРД, 47, Лео, не си мръднал!

Amore, защо не съм Камила Мороне... 

Celebrities преди 2 години

Днес, 11 ноември, е и рожденият ден на Ф. М. Достоевски, затова си позволяваме подобни екзистенциални въпроси... Рядко искаме да сме някой друг, но стане ли дума за най-синеокия сред синеоките, се разклащаме... Когато драмата "Защо тъгува Гилбърт Грейп" (1993), за която Лео е номиниран за Оскар и Златен глобус, излиза на голям екран, той е на 19 години и уверено пристъпи към титлата на най-търсен млад актьор в света. Последва главната роля в култовия хит на Баз Лурман "Ромео + Жулиета" (1996), а година по-късно дойде и любимият ни "Титаник" (1997). Останалото е история, чието начало си спомняме с винтидж хубостта на момчето надолу в (почти) Петъчната ни доза секс...  

1995

1995

1995

1994

1997

1995

1995

1994

1994

1993

1994

1998

1993

1997

1996

More from View Sofia

24 SELF MADE: Александра Георгиева (Sashettu)

All About Life преди 1 година

24 SELF MADE е поредица за готини софиянци. Заедно ще четем, от днес, докогато не ни свърши хубавото вино/кафе, за интересни и извънредно симпатични хора от града, които каним да се раходят по страниците ни, споделяйки искрено, честно, смешно, меланхолично, радостно или каквото е в момента настроението им, с техните думи, снимки, видеа, идеи, с тяхното изкуство и по техния начин, как изглежда, мисли и чувства един софиянец, Есен 2022 edition. Here is part 1! 

Запознайте се: Куана Пот, главната звезда на Met Gala 2021

Celebrities преди 2 години

Тя блесна на Met Gala 2021, а ние установихме, че знаем малко за Quannah Rose Chaisinghorse-Potts, модел и активист, която завладя света със своята странна красота. Татусите по лицето са запазена марка, великолепната фигура е достойна за завист, а брадичката е винаги вирната. Ето какво е добре да знаем за тази екзотична жена.   

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 3 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 4 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.