Следва

Като станем кралици, искаме да сме Максима - шармантното й обличане е магия

We Love: есенния стайлинг на херцогиня Катрин

Херцогинята на Кеймбридж посети Имперския военен музей в Лондон, за да почете откриването на две нови галерии в него.

 

Celebrities преди 2 години

Все по-хубава става Кейт Мидълтън, като не вярваме някой да тръгне да ни оборва (четете още: Неговият ли костюм, нейната ли рокля? Много хармонични Уилям и Катрин в Лондон). Може би най-очарователният член на британското кралско семейство в момента, Катрин се срещна вчера с хора, участващи в проект, фокусиран върху последиците от Втората световна война и Холокоста. 

 

39-годишната херцогиня се срещна и с Ивон Бърнщайн и Стивън Франк, оцелели от Холокоста, като се снима с тях и внуците им на новооткрита по темата изложба. 

А защо казваме, че харесваме видяното, извън чисто човешкия и исторически смисъл? Защото Кейт е блестяща и този път, облечена в шикозна комбинация с милитаристичен привкус. Блузата с копчета и детайли, перпращащи към идеята за празнична военна униформа, е от модна къща Александър Маккуин, а палтото е подписано от Катрин Уокър. Изключително семплият, но подходящ - и за повода, и за фигурата и енергията на Кейт тоалет, е допълнен от чифт от характерните за нея високи обувки с деколте в тъмно синьо и ежедневен панталон с дължина малко над глезена. Кралските бижута са очевидни, но дискретно подбрани. Косата и гримът - перфектни. Веднага обръщаме внимание на мака - символ на ветераните от войните и на почитта към загиналите в тях, и сравняваме видимостта му в този случай, с тази на гърдите на Меган Маркъл от снощи. Сравнението, що се касае до демонстрация на уважение и почит кам Деня, е очевидно в полза на едната кралска снаха. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 16 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.