Следва

Разгеле, Парис Хилтън се омъжи!

Като станем кралици, искаме да сме Максима - шармантното й обличане е магия

Кралица Максима има впечатляващ стил, който, знаете, ценим и следим отдавна. На тази феноменално атрактивна жена й стоят дрехи и аксесоари, които на всеки друг биха изглеждали особено, да не кажем нелепо. На нея обаче й се получава като с вълшебна пръчица. 

Celebrities преди 2 години

Въпреки че е в шестото десетилетие от живота си, тази холандска аристократка нито за миг не се замисля, експериментирайки с облеклото, напротив - очевидно в кръвта й е да избира ансамбли, който фокусират вниманието и предизвикват ответна реакция. Млада по дух, игрива по характер, стилна в същността си - тя е просто прекрасна (четете още: Опс! Кралицата на Нидерландия празнува юбилей в "гола" 3D-рокля). 

В момента членовете на нидерланрдското кралско семейство са на тридневно официално посещение в Норвегия. По повода, 50-годишната кралица блесна до съпруга си Вилем-Александър в две супер интересни официални рокли.

На концерт миналата вечер в музея на Мунк в Осло, Максима очарова в бебешко синьо творение, обсипано със златни детайли и неимоверно симпатични О-образни дупки с различни размери - заигравка като в детска приказка - едновременно загадъчна, сладка и принцеска. Първоначалната чувство е, че под копринената тъкан виждаме плът, но при вглеждане установяваме, че е налице стабилна подплата, но търсеният ефект си е там. Дрехата е на модна къща Claes Iversen - браво! от нас, а златните сандали са с подписа на Джанвито Роси (Gianvito Rossi).

В първата вечер след пристигането на кралската двойка в Норвегия бе организирана гала вечеря в тяхна чест, на която Максима отново пленява с едно движение - как го прави, нямаме идея, но е толкова приятно да я гледаш. Богата кралска корона върху чудесно сресана коса на кичури, светещо бели зъби, разкошно лице, поддържано много, много добре, и точната рокля - в случая на дизайнера Jan Taminiau (същата дреха Максима облече и през 2018 г. на друго тържествено събитие) плюс сандали от Jimmy Choo. Максима придружава при влизането в салона норвежкия крал Харалд V, а крал .Вилем-Александър - "колегата си", кралицата на Норвегия Соня. По странно стечение на обстоятелствата, този път ни се размина да сме кралици, но ако сме следващия път - ще искаме да е нещо подобно! 

 

More Celebrities