Следва

Етерични масла за пари, късмет и просперитет - кои са и как да ги използваме умно

Разгеле, Парис Хилтън се омъжи!

Дойде и този ден - Парис Хилтън се омъжи. Избраникът на инфлуенсърката е предприемачът Картър Реум, с когото са двойка от около две години, сгодени от 9 месеца, чакащи бебе от 4

Celebrities преди 2 години

Парис сподели добрата новина с последователите си в Instagram, публикувайки снимка в сватбена рокля с надпис: "My forever begins today...“. Сватбената церемония се състоя в частно имение на Bel Air в Лос Анджелис, което преди това е собственост на покойния дядо на Парис, бизнес магната Барън Хилтън. Любопитно е, че Парис сменя мястото на тържеството само седмица преди сватбата - първоначално планирала да мине под олтара в църква в Бевърли Хилс. Подобна история се разиграва и със сватбена рокля - булката избира визията си чак в навечерието на тържеството - дантелена рокля на Oscar de la Renta с флорална бродерия.

След официалната церемония и шумно парти, на което присъстваха много звезди, сред които Ема Робъртс, Ким Кардашиан Уест, Кайл Ричардс, Пола Абдул и Ашли Бенсън, Парис планира продължение на тържеството, нещо като after-party, в рамките на още два дни. И така, след приема в имението този петък ще има празненство на кея Санта Моника, а в събота още едно парти. Две грандиозни събития ще формират основата на нова документална поредица от 13 епизода за Парис, чиято премиера беше вчера, 11 ноември. "Исках феновете да видят, че съм намерила своя очарователен принц и съм имала щастлива приказна сватба“, каза наскоро Парис пред Джими Фалън. Хилтън и Реум се познават вече повече от десет години, но започват да излизат едва през ноември 2019 г. Той направи предложение на любимата си през февруари тази година, преди това известната блондинка е сгодявана три пъти, но никога не се жени... Горчиво! 

More from View Sofia

Никога вече кокосово масло! Ето причините...

Health преди 2 години

Споровете за кокосовото масло продължават. Онези, които са свикнали да готвят храна с него - палачинки, овесени каши, дори меса - не могат да повярват, че техният идол сред мазнините е свален от пиедестала. Ако сте от тях, пригответе се за съответния шок...

Повече Одри Хепбърн или Грейс Кели сте? Начинът, по който носите шала и избирате обувките си, го показва

Celebrities преди 2 години

Балеринките, чантите, банските и шаловете са аксесоарите, общи и за двете диви. Тайната към категоричната им индивидуалност е в начина, по който двете красиви жени комбинират и предпочитат да носят тези дрехи и аксесоари, и каква символика внасят в това, пречупена през собствения им светоглед. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 15 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.