Следва

Бъдете нащрек: 5 най-популярни фрази, използвани от манипулаторите

Директно от AD: ултрамодерният семеен дом на Алиша Кийс

Алиша Кийс и Swizz Beatz са си направили дома на мечтите, което е повод за бяла завист, при това ни го показват щедро. От Калифорния за нас предава списание Architectural Digest >>>

 

Celebrities преди 2 години

Ултрамодерният дом на 40-годишната певица и 43-годишен продуцент е изпълнен с произведения на изкуството и е заобиколен от „стъклени стени” за безпрепятствена гледка към Тихия океан. Архитектурният шедьовър се простира на малко над 1000 м2 площ. 

Повече от десетилетие Razor House, зашеметяващото скално имение от архитектурния дизайнер Уолъс Е. Кънингам в Ла Хола, Калифорния, е описвано последователно като „магнум опус“, „архитектурен шедьовър“ и „най-готиният дом на Америка“. Но откакто купуват модернистичния скъпоценен камък през 2019 г., носителката на Грами, певицата Алиша Кийс и нейният съпруг, известният музикален продуцент Касим Дийн (Kasseem Dean, известен още като Swizz Beatz), предпочитат да наричат ​​мястото, където те и двамата им сина, Иджепт и Дженезис живеят днес „Страна на мечтите“. Обяснявайки името, Кийс казва, че обширната резиденция с градинска площ от близо 11 000 квадратни фута, която гледа към Тихия океан и се говори, че е вдъхновение за футуристичния ергенски блок на Тони Старк във филмите за "Железния човек", е „място за сбъдване на мечти - важното е да сте достатъчно смели да повярвате, че можете да осещуствите и най-смелата си мечта. Да сме тук е точно това - нашата най-смела мечта". 

Отнема време тази мечта да се превърне в реалност, разбира се. Дийн пази снимка на уникалното творение на Кънингам като скрийнсейвър на телефона си в продължение на осем години. През това време на пазара се появява и изчезва непрекъснато това страхотно многоетажното творение, кръстено на съседния Razor Point Trail. Продуцентът нито за миг не се отказва - „Проявих нужното търпение", казва той. Когато агентът по недвижими имоти на двойката Стивън Суини се обажда с новината, че къщата е отново свободна, Дийн е въодушевен. „Когато вашият скрийнсейвър оживее, това е истинска лудост“, възкликва той. Въпреки това Касим се притеснява, че съпругата му, родена и отгледана в квартал Hell’s Kitchen на Манхатън, ще наложи вето на преместването им на Западното крайбрежие. Струва си да се отбележи, че един от най-големите и най-обичани хитове на Keys досега е Empire State of Mind, в сътрудничеството с Jay-Z от 2009 г., който се превръща в неофициалния химн на града, който никога не спи. „Тя е мис Ню Йорк“, заявява Дийн, който пък е роден в Бронкс. „Може и да й направят скулптура като [новата] Статуя на свободата". 

Художествената колекция на Дийн и Кийс, трупана в продължение на 20 години и съдържаща общо над 1000 творби, е колкото обширна, толкова и завидна. Преди години двойката избира да се съсредоточи върху придобиването на произведения на афроамерикански и африкански художници, вариращи от Kehinde Wiley и Lynette Yiadom-Boakye до Barkley L. Hendricks и Henry Taylor. Те също така притежават съкровище от фотографии на Гордън Паркс - най-голямото в  частни ръце. 

Известни в индустрията с легендарните си домашни партита, Кийс и Дийн са перфектни домакини, които не се нуждаят от причина, за да се развихрят. Нетърпеливи са да отворят вратите на Dreamland веднага щом е безопасно да го направят отново. „Когато чуете песен или нещо, което сме продуцирали, основата е да накараме хората да се чувстват добре и да се чувстват обичани. Това е нашето изкуство, казва Кийс. - Когато влезете в нашия дом, искаме да почувствате същото - да се усетите обичани, сигурни, спокойни. Искаме да хапнете страхотно. Искаме да се чувствате вдъхновени.”

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 20 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 17 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.