Следва

News Екстаз: Arctic Monkeys в Бургас, под душа с Фарел Уилямс и още...

"Просто ей така" - новият тийзър на продължението на "Сексът и градът", датата на премиерата и други подробности

Продължението на култовия сериал "Сексът и градът" наближава, съответно HBO реши да подгрее интереса с пускането на нов тийзър, в който Кари Брадшоу говори за промените в живота, казвайки: "Когато ти се променяш, градът се променя с теб."

Movies & TV преди 2 години

Кари със сигурност е променена, приятелките й - също, Мистър Биг - неизбежно и той. Ще видим прелестните "стари" герои, ще видим и доста нови, а линиите на взаимоотношенията им вероятно ще ни дадат лек, приятен и уютен есенен привкус, който, лично ние, чакаме с нетърпение. 

Думите на Кари Брадшоу за промените изглеждат особено символични след излизането на интервюто на Сара Джесика Паркър в американския Vogue, в което актрисата реагира откровено и с право на критиките от страна на интернет потребители, свързани с възрастта и външния вид на главните герои. Припомняме, че по време на снимките на телевизионния сериал "Просто ей така", в мрежата попаднаха много снимки на попорасналите главни героини и всяка от тях беше критикувана по реда си (четете още: Всички говорят за: вида на Сара Джесика Паркър на снимките на продължението на "Сексът и градът"). Обратно на дежурния хейт, съвсем нормално е, че Кари и нейните дружки вече не са същите и е невъзможно да отречете сивата им коса. „Изглежда, че хората не приемат да се наслаждаваме на възрастта си. Само че ние избираме естественото остаряване, от което не изглеждаме перфектно, разбира се. Знам как изглеждам. Но нямам избор. Какво да направя? Да спра да остарявам или просто да изчезна?", споделя огорчението си от критикарството Сара Джесика.
 

Междувременно гледаме новия тийзър и си мислим, че 9 декември никак не е далеч, ако става въпрос за свежа и човешка продукция, каквато обещава да е тази. Гледаме по HBO GO.  

More Movies & TV