Следва

Love reborn? Вижте Ирина Шейк и Брадли Купър и предположете

Миналото: готината любов на Салма Хайек и Едуард Нортън в много снимки

2000-те са непрестанен източник на носталгично вдъхновение, включително и любовно... 

Celebrities преди 2 години

Днес, романтично настроени, ровим в архивите и вадим нещо много красиво, макар и свършило. Става дума за една от най-трогателните и искрени любовни истории навремето, тази между Салма Хайек и Едуард Нортън. На пръв поглед тази емблематична връзка изглежда нереална на фона на тежкия му (според колегите) характер и нейния (огнен, доминиращ) темперамент. Но готината им любов е факт, точно както и взаимното им желание да запазят романтиката си, ако не в тайна, то поне далеч от обективите на досадните папараци - позиция, често противоречаща на амбициозните стремежи на звездите. „Оказва се, че е страхотно, когато животът ти принадлежи само на теб и не става обща собственост“, казва Хайек повече от веднъж в интервюта. Сигурни сме, че Нортън е на същото мнение. 

Историята на запознанството им също е нетипична - двамата се запознават през 1999 г. благодарение на общ хиропрактор. През март 2000 г. вече позират заедно на червения килим на церемонията по връчването на Оскарите. По това време Салма Хайек вече е известна в цяла Америка (сластният й танц със змия във филма „От здрач до зори“ допринася за това по много начини), с което настига по разпознаваемост Нортън. В онзи момент Салма се пробва на доста поприща и в най-различни роли, като междувременно основава продуцентска компания. В биографичния филм за Фрида Кало тя се изявява не само като водеща изпълнителка, но и като копродуцент и се смята, че звездният актьорски състав в лицето на Антонио Бандерас, Джефри Ръш и Едуард Нортън е нейна заслуга. Благодарение на Нортън, между другото, лентата се оказа такава, каквато я познаваме - след скандал между Хайек и Харви Уейнстейн, Нортън пренаписа сценария няколко пъти, да запази ролята на приятелката си, без да пожелае името му да бъде добавено сред създателите. Салма помни това и до днес, което говори за приятелската им раздяла. Друг аргумент - Нортън е поканен на сватбата на Хайек и Франсоа-Анри Пино (четете още: Обичта на известните: Салма и Франсоа - винаги двама, винаги). Но как иначе би могло да бъде? Вижте чудните снимки, на които тази двама симпатични и успели хора се смеят заедно, гледат се и се държат за ръце. This is love! 


Март, 2000 г.


Април 2000 г.


Декември 2000 г.


Декември 2000 г.


Март 2002 г.


Октомври 2001 г.


Септември 2000 г.


Януари 2003 г.


Юли 2003 г.


Март 2003 г.


Януари 2003 г.


Януари 2009 г.
 

More from View Sofia

Много хубави жени: 5 нестандартни модела на VICTORIA'S SECRET, постигнали огромен успех

Celebrities преди 2 години

По повод рождения ден на разкошната Барбара Палвин на 8 октомври (моделът стана на 28), си припомнихме, че когато момичето дефилира за пръв път на подиума на Victoria's Secret, мнозина бързат да заключат, че тя не е достатъчно стройна за демонстрация на бельо. Въпреки че параметрите на красавицата са абсолютно в норма, но не в нормата на жестокия моделски свят от онова време. Независимо от злословията преди десетина години, Барбара направи страхотна модна кариера, доказвайки за пореден път, че една жена може да е супер секси и красива, дори и да не се вмества в обичайните параметри на понятията. Припомняме кои нейни колеги от най-емблематичните разголени ревюта постигнаха подобен успех >>> 

Никога не е късно: големите звезди, които се решиха на дете след 45

Love преди 1 година

Възрастта за първо раждане постепенно се измества все по-нагоре и по-нагоре в последните години, за което има десетки причини. Често обект на скептицизъм у нас, решението (или съдбата) да решиш да родиш след една определена възраст, възприемана като критична, почти, е всъщност честа практика, което се доказва и от многото случаи на красиви, успешни и много известни жени. Припомняме кои звездни майки се решиха на бременност и раждане след 45, загърбвайки всякакви стереотипи и условности.  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.