Следва

Хей-хо! Всичко, което знаем за live-action "Снежанка" на Disney

News Екстаз: Arctic Monkeys в Бургас, под душа с Фарел Уилямс и още...

Истински важното от миналата седмица е ТУК, а относно тази:

 

Events преди 2 години

Arctic Monkeys идват в България!

Не е твърде късно да се порадваме на Алекс Търнър и компания. Другото лято. В Бургас. 22 август. Билетите са налични за продажба от 24 ноември 2021г., ТУК. Ей така изглеждаме, докато чакаме...

via GIPHY

Вече можем да си купим Gucci x Balenciaga The Hacker Project

ТАЗИ колекция (предимно аксесоарите от нея) е ТУК и ТУК. Ето на prima vista какво си избрахме ние:

The Hacker Project Balenciaga Flora top, 4 640 лв

Online Exclusive The Hacker Project small Jackie 1961 bag, 4 623лв

The Hacker Project small Hourglass bag, 4 296лв

The Hacker Project small GG Marmont bag, 4 967 лв

The Hacker Project single earring with symbols, 1 357лв

Women's Hacker BB Belt in coated canvas in Beige, 730лв

Матю Блази е новият креативен директор на Bottega Veneta 

Краят на Даниел Лий и Bottega беше шокираща новина и със същата трескава скорост вече знаем името на новия отговорник на бранда. Блази е работил за  Maison Margiela през ранните 2010s и с Кание по различни проекти - повече за него ТУК.

Иман пуска парфюм, вдъхновен от обичта й с Дейвид Боуи

Love Memoir е на основата на ветивер, напомнящ пикантния аромат, който Боуи носи в деня, в който се запознава с Иман. Парфюмът е балансиран с нотки на бергамот и къпина, които напомнят за италианската провинция, където двамата се женят. "Флоренция беше в съзнанието ми през цялото време на процеса на формулиране на аромата, защото залезът на Северна Италия ми напомня за времето, което прекарахме в Тоскана“, казва Иман, която се заема с проекта по новия аромат с Calvin Klein и съоснователя на Batallure Beauty Робин Бърнс-Макнийл. "Всички спомени се върнаха обратно“, продължава тя, отбелязвайки, че опаковката, проектирана от нея самата, е символ на залезите. Има и следа от роза, акт на почит към британското наследство на Боуи.

Хари Стайлс с бюти бранд

Всичко от грижа за кожата до продукти за нокти ще предлага бюти марката на Хари Стайлс Pleasing. Визията е ултра-шик, някои от продуктите са лакове със сверични капачки, озаряващ серум "писалка" за очи, плюс мърч на бранда като худита. Очакваме красотата ТУК.

 

Зендая спечели CFDA Fashion Icon Award

Облечена в Vera Wang на събитието, тя стана най-младият човек, отличен с награда "Модна икона" на Съвета на модните дизайнери на Америка. Всички обясними причини от наша гледна точка са ТУК

Miu Miu Biker Boot е Избраната обувка за зимата

Ниски и високи, те са звездата на Уличния стил в модните столици през последните седмици. Като приятели ви съветваме - имайте такива. Ниски за 2 324лв ТУК и високи за 3 321 - ТУК

Догодина ще гледаме биографичен филм за Елвис

Слухове за продукцията се носят вече 10 години и преди дни най-накрая стана ясна премиерната дата - 24 юни 2022г. и имаме тийзър. 

Адел при Опра

Мислихме, че всичко знаем за Адел след трогателното й интервю за Vogue Ноември 2021, на който тя е корица, но интервюто й с Опра Уинфри ни оправда. Адел разказа още за развода и живота си, но това дори не е най-интересното случило се тази нощ. Докато певицата изпълняваше някои от новите и старите си песни, в публиката, пълна със знаменитости, и в разгара на разговора за развода, един мъж предложи брак на любимата си - and the internet went crazy...

 oh to be in a cream-colored pantsuit in oprah's garden pic.twitter.com/liqNOAkLfc

Под душа с Фарел Уилямс...

Г-н Уилямс лансира марка сапуни и други принадлежности за баня, наречена Humanrace. Целта на Фарел е уелнес "пространството" в козметиката. Самите "сапуни" не са всъщност сапуни, защото са изцяло soap-free, за сметка на обогатяващи масла и нежни почистващи агенти. Налични от 22 ноември на официалния сайт на марката.

 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?