Следва

Насилие, расизъм и "стаята на лошите момичета": какво разбрахме от 9-месечното разследване на Мерилин Менсън

We Love: Синди Крауфорд и Кая Гербер на наградите InStyle

Синди Крауфорд и Кая Гербер буквално украсиха церемонията по връчването на наградите на InStyle - блестящи, стилни, обичащи се  

 

Celebrities преди 2 години

55-годишната мама-красавица и 20-годишната й дъщеря-красавица позираха заедно на черния килим, редом до други приятни гости, като дизайнера Майкъл Корс и актрисата Кейт Хъдсън - надолу в материла, на състоялите се миналата вечер в Лос Анджелис награди на списание InStyle.

Синди носи много подходяща за натюрела й тясна бляскава рокля на Missoni, а Кая е в тоалет, също изрядно избран за нея, от Alexander McQueen. Пуснати кестеняви коси, като едната прическа е с бретон, сандали на висок ток, малко бижута и чантичка в контекста на дрехата на Кая допълват прелестната гледка.  

Елегантният семеен дует, на който просто няма как да не се възхити човек, записа и кратко видео, в което излиза от асансьора в рамките на мини проекта #InstyleElevator.


 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.