Следва

Луната е най-важната планета! Как да организираме ежедневието си според фазите й

Насилие, расизъм и "стаята на лошите момичета": какво разбрахме от 9-месечното разследване на Мерилин Менсън

Списание Rolling Stone публикува мащабно разследване на Мерилин Менсън,  обвинен в сексуално, физическо и психологическо насилие

 

Celebrities преди 2 години

Повече от 55 души, общували с Менсън в различни периоди от живота му, споделят своите истории пред изданието в продължение на девет месеца.

Трима души от приятелското обкръжение на Менсън през 90-те, твърдят, че той им е показал свои секс-видеоклипове.

"Брайън (Брайън Уорнър е истинското име на певеца) ни показа касета с всички момичета, които са правили орален секс с него в съблекалнята му. Гордееше се с това", разказват хората. 

Бивши приятели на Менсън твърдят още, че музикантът често се шегувал с темата за насилието. В мемоарите си от 1998 г. той описва подробно как сваля жена, на която казва следното: Ще те изнасилим на паркинга и след това ще те смачкаме под собствената ти кола.

Фактът, че Менсън често се "шегува" с темата за изнасилването, потвърждава и актрисата Есме Бианко, която участва в телевизионния сериал "Игра на тронове": Още преди да вляза във връзка с него, той уж на майтап ми каза, че ще ме изнасили. 

Други източници на изданието обвиняват Менсън в расизъм - според тях той често използва обидна N-дума по отношение на чернокожите. "При това се радваше на възможността да каже подобно нещо именно пред хора с тъмен цвят на кожата", твърди източникът.

Разследването посочва още, че Менсън е обсебен от нацизма. Той пазел в дома си кутия с "Циклон Б", препаратът, използван от нацистите за унищожаването на евреи в газовите камери.

Видях го как го показва на приятелите си евреи, твърдейки, че те ще го оценят, споделя инсайдърът.

Есме Бианко твърди още нещо драстично: Менсън я е бил с камшик, същият, според него, който са използвали и нацистите.


Мерилин Менсън и Дита фон Тийз

Бивши колеги на Менсън са категорични, че певецът е малтретирал членове на своята група и екип. Освен това ги е насърчавал да се държат един друг под око и да го информират за всичко, случило се в екипа. 

През 1996 г. той хвърля стойка за микрофон по своя барабанист Кенет Уилсън, който се озовава в болница след случая. 

Бивши гаджета на Менсън разкриват, че е имал „стая за лоши момичета“, използвана за психологически изтезания. Бившата любима на певеца Морган Смитлайн разказва, че музикантът многократно я е принуждавал да стои в тази стая с размерите на гардероб за по няколко часа: "В началото звучеше готино. После започна да загрубява и да твърди, че все едно какво мисля и колко силно крещя отвътре, никой няма да ме чуе. Научих се да не се съпротивлявам, защото той винаги получаваше това, което иска", споделя жената. 


Евън Рейчъл Ууд и Мерилин Менсън

Почти всички жени, излезли с обвинения в малтретиране към Мерилин Менсън са категорични, че в началото романсът им с певеца е започнал с напълно положителна нотка - той умее да прави комплименти и да ухажва. Скоро след това всичко се превръща в манипулация от негова страна.

В събедния иск Морган Смитлайн описва, че Менсън я е душил, хапал, издълбал е инициалите си на бедрото й и я изнасилил няколко пъти. Есме Бианко пък свидетелства, че връзката им е била придружена от редовна употреба на наркотици, постоянен контрол и сексуално насилие от страна на певеца. 

Друга, предпочела да остане анонимна жена, която съди Менсън за сексуално насилие, твърди, че той брутално я съборил на земята, след което я изнасилил. Менсън твърди, че тя го е предизвикала и той се е почувствал принуден да го направи. След случката й казал: "Никога повече не ме карай да ти причинявам това", пише подробно в исковата молба.

След изнасилването, според засегнатата жена, Менсън я заплашил, че ще я убие и се хвалел, че ще му се размине, защото тя е никой, а той е звезда с връзки.


Мерилин Менсън и Линдзи Юсич

Миналия октомври няколко жени, включително Морган Смитлайн, Есме Бианко и Евън Рейчъл Ууд, се срещнаха в Лос Анджелис. Някои от тях не се познават помежду си отпреди. Но всички имат едно общо нещо: всяка от тях е категорична, че музикантът е издевателствал над нея. Около три месеца по-късно актрисата Евън Рейчъл Ууд обвини Менсън в системна злоупотреба.

Самият Мерилин Менсън отрича всички обвинения, твърдейки, че бившите му партньорки "цинично и безсрамно се опитват да осребрят контакта им, използвайки движението #MeToo". Според него всичко в отношенията им се е случило по взаимно съгласие.

Въпреки множеството обвинения срещу певеца, бившата му съпруга Дита фон Тийз се изказа в негова защита, като отбеляза, че през цялото време на връзката им тя не е имала подобен опит. Раздялата им е причинена от изневерите на Менсън и пристрастеността му към наркотиците.

Сега Мерилин Менсън е женен за Линдзи Юсич, която до този момент не е коментирала обвиненията срещу съпруга си.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.