Следва

It's over, isn't it: Камила Кабейо и Шон Мендес се разделиха

Сладур: Помните ли Орландо Блум с "Братя Карамазови" (2013)?

Всички фази на това да четеш руска литература :)  

Celebrities преди 2 години

Не, че искаме да си спомняме колко отдавна беше 2013-та, но ако едно нещо ни е останало в в главите оттогава, то е Орландо Блум в този очарователен (чак секси) клош момент - на пейка в Ню Йорк, края на зимата, много рошав, емоционално преживяващ най-тежката за емоционално преживяване книга в историята. Седмица след честване на 200 години от рождението на Достоевски (четете още: Истории от живота: Фьодор Михайлович Достоевски - "страданието е невъзможността да обичаш"), този спомен идва много точно и сладко, тъй като четвъртъчно сме на ръба да оставим всичко, да обуем кецовете, да вземем една топла шапка, Достоевски в чантата, пък нека ни е зле... 

More from View Sofia

Какво знаем за Ейса Гонзалес, новата приятелка на Джейсън Момоа

Celebrities преди 1 година

Джейсън Момоа, 42, не започна добре годината: актьорът премина през тежка раздяла със съпругата си Лиза Бонет. Изглежда обаче, слънцето отново грее през прозореца на хубавото момче. Близки до актьора са категорични, че красавецът е открил отново щастието.

Коя е Грейс Мирабела, жената начело на VOGUE в продължение на 17 години, докато Ана Уинтoр не я детронира

Celebrities преди 2 години

Когато Грейс Мирабела оглавява списание Vogue през 1971 г., наследявайки Даяна Врийланд, надменната и ярка жрица на модата, тогава 40-годишната дъщеря на италиански имигранти дава знак за смяна на караула. Всичко започва с пребоядисването на червените стени в офиса на главния редактор в отрезвяващо бежово

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 23 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 20 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.