Следва

Чао, Даниел!

От Париж с любов: нежната есен на одеския Apartment 13

Елегантното модно пространство, открито през юни в Одеса и превърнало се мигновено във фокусна точка на елегантното лайфстайл общество в Украйна, е място, чието развитие следим, защото харесваме концепцията, начина на справяне и цялостното внушение. А и у нас няма подобен моден оазис, при все, че много ни се иска да има. Основателката Диана Ставницер участва в новата рекламна кампания на Апартамент 13, посветена с обич на Париж 

All fashion преди 2 години

„Париж е градът, на който са посветени най-много песни, стихове и романи, той е място за срещи на интелектуалци и бохеми, град на влюбени в живота хора. Нашата нова кампания празнува него и чувствата, които носи“, казват от Apartment 13 .

Автор на снимките е известната в Украйна фотографка Евагрия, а главната героиня е моделът Дария Гуалтиери. Образът на Дария съчетава два стила - парижки шик и сърф момиче. Красотата, енергията, любовта към движението и жаждата за живот - основните характеристики на тези две плоскости - отразяват естетиката и философията на пространството по най-добрия възможен начин. На кадрите момичетата от кампанията се разхождат из града, облечени в някои от луксозните марки, представени в Apartment 13 - виждаме модели на System Studios, както и актуален за сезона кашмир от Arch4 и корейската марка Recto. 

Красотата на кампанията е освен в заразяващата с чара си лаконичност, още и с малката, но съществена подробност, че е заснета в Града на любовта. Виждаме прекрасно интерпретирани най-известните локации в Париж - площад Вандом, парка Монсо, улиците на 17-ти район и символа на града - Айфеловата кула. „Решихме да снимаме кампанията в Париж, защото това е мястото, където се вдъхновяваме, зареждаме, срещаме готини и интересни хора. Този град е епицентърът на всичко креативно, стилно и модерно“, казва Диана Ставницер.


Диана Ставницер

„Есенната кампания на Apartment 13 не пресъздава просто атмосферата на Париж: заснемането има за цел да сподели вдъхновението, което движи екипа на концептуалното пространство, и в живота, и в работата". Приятно е да откриеш, че човекът зад едно толкова смело и приятно начинание култивира в хората около себе си любов към живота и чувствителност към красотата, а тази кампания определено отразява тези ценности. 

More All fashion