Следва

Скандал с Dior в Китай - обвиниха марката в "обезобразяване" на азиатски жени

We Love: Грацилен Хари Стайлс за Dazed

Fantastique!

All fashion преди 2 години

Фокусът на cover историята за зимния брой на Dazed Magazine са Хари, много стилен, много смел, много секси, и новата му бюти марка - Pleasing (повече за нея четем ТУК). 27-годишният артист разказва за прехода си от музикант в музикант и предприемач, а сесията е пропита с красота и артистизъм. Обобщаваме най-важното около него и "забавния малък проект" (така той нарича бранда си), плюс правим неуспешни опити да отлепим поглед от всеки един от 13-те кадъра, но това момче можем да го гледаме ден и нощ, цял петък, и после в събота...  

С обеци Swarovski, Collection I 

"Всичко започна с лаковете за нокти, защото за мен това е най-доброто начало. Толкова пъти се заглеждам в цвета на някое цвете или стена и си мисля - Искам този нюанс върху ноктите си," казва той без да ни изненадва - вече го обявихме за най-добре лакираният мъж сред известните (четете още: 9 маникюра от Хари Стайлс, които ще повторим). "В началото беше просто малък забавен проект, но по време на пандемията, когато измислихме и името, разбрах, че това ще е нещо много по-голямо от бранд за лакове..." Продуктите за маникюр са изцяло на растителна основа, в сладки шишенца с кръгла капачка, в сетове по няколко броя.

Целта на Хари с Pleasing е хората да се докосват до "малки моменти на щастие": "Постоянно се убеждавам, че моментите в живота, които са ми доставяли най-голяма радост, са свързани с малките неща, независимо дали става въпрос за нощта и звездите, хубава храна, или моменти с приятелите ми, в които си мисля: "О, никога няма да забравя това. Винаги тези моменти имат най-дълготраен ефект върху мен, предизвиат нещо прекрасно. Наистина мисля, че същността на Pleasing е намирането на тези малки моменти на радост и показването им на света.”

Изцяло custom-made Gucci тоалет: панталон, топ и кожени ботуши и бижута Swarovski, Collection I 

Освен за Pleasing, Хари Стайлс разказва и за набъбващата си актьорска кариера. Макар никога да не специализира в актьорско майсторство, той си изгражда име, благодарение на участието си в Dunkirk на Кристофър Нолан през 2017-та (fun fact: по това време Нолан изобщо не знае кой е Хари Стайлс, избира го само защото му се вижда подходящ за ролята). Към днешна дата Хари снима "Моят полицай" (четете още: Какво знаем дотук за "Моят полицай" с Хари Стайлс в главната роля), има подписан договор с Marvel за ролята на Ерос и дори се появява във "Вечните", последната продукция на лейбъла. 

Дрехи и декор Marco Ribeiro, чорапогащник и чорапи Ibkamara Studios, кожени обувки Comme des Garcons, бижута Swarovski Collection I и Collection II

"Съвсем в началото съм, но, признайте си, кой не е искал да бъде супергерой? Преживяването беше велико, толкова съм благодарен, че имах шанса да работя с Клои" (режисьоът на Eternals, Клои Джао). Очевидно, Хари обича да си поставя предизвикателства и се чувства най-далеч от комфортната си зона в ролята на актьор: "Идвам от музикалната индустрия, където пак никога нищо не е ясно, но поне там съм спокоен. Но в киното... когато играя, съм нов, друг човек. Актьор съм отскоро, а е толкова готино, научавам толкова много, а животът е затова - да се учиш..."

Дрехи и чорапогащник Comme des Garcons, копринена шапка Ibrahim Kamara, бижута Swarovski Collection II

"Мисля, че музиката и актьорството наистина си помагат по много начини, според моя опит. През повечето време, в което снимам филми, съм си мислил: "О, вероятно сега няма да правя никаква музика за известно време, защото ще бъда толкова фокусиран върху снимките.“ И точно тогава всъщност пиша най-много. Всеки път, когато гледаме на света през призмата на някой друг и изследваме различните човешки емоции, това е от огромна полза за нас по толкова много начини."

Тоалет Comme des Garcons Home Plus, кожени обувки Maison Margiela

Припомняме, че Хари Стайлс започва музикалната си кариера през 2010 г. като част от момчешката група One Direction, явила се на кастинг в британския X Factor. Той и колегите му Зейн Малик, Луис Томлинсън, Найл Хоран и Лиъм Пейн се разделиха за неопределено време през 2016 г. и оттогава изпълнителят има успешна солова кариера, издаде два албума - Harry Styles (2017) и Fine Line (2019). Още много за него и стила му ТУК, а надолу - останалите възхитителни снимки от фотосесията за Dazed >>> 

П. П. Няма втори като теб, Хари! 

Тоалет Erdem Archive, ръкавици Miscreants, качулка с кристали и бижута Swarovski Collection I и Collection II

Тоалет Burberry, бижута Swarovski Collection I и Collection II

Тоалет Balenciaga, копринена шапка Comme des Garcons, ръкавици Lauren Perrin, бижута Swarovski

Гащеризон Prada, ръкавици Lauren Perrin, бижута Swarovski Collection II

Вълнен пуловер Bottega Veneta, вълнени панталони Ernest W. Baker, бижута Swarovski Collection I

Изцяло custom-made Gucci тоалет, качулка с кристали и бижута Swarovski

Тоалет Jean Paul Gaultier Archive, ръкавици Miscreants, чорапогащник на точки Emilio Cavallini, бижута Swarovsk

Памучен корсет John Galliano Archives, пуловер Rick Owens, къси панталони Paolo Carzana, бижута Swarovski

More All fashion