Следва

Ето го трейлъра на втория сезон на "Емили в Париж"

Ауч, sex tapes: скандалният трейлър на Pam & Tommy, любовната история на Памела Андерсън

Based on a F***ing scandal, буквално

Movies & TV преди 2 години

На вашето внимание: първият трейлър на "Пам и Томи" официално кацна. Сериалът на Hulu ще се състои от осем части, режисиран от Крейг Гилеспи (режисьорът на "Аз, Тоня" и "Круела") и проследява скандалната история със секс записите на Томи Лий, барабанистът на Mötley Crüe, откраднати и изтекли в общественото пространство през 1995 г. В трейлъра, току-що излязъл, виждаме неузнаваемата Лили Джеймс, снимайки прословутия Baywatch, както и последствията от изтичането на секс лентата. "За мен това не е голяма работа, аз съм в този клип като теб“, казва Себастиан Стан в ролята на Томи. Памела (Лили Джеймс) отговаря: "Да, ти не си като мен."

Сет Роугън играе човека, разпространил записа, а Ник Оферман от Parks And Recreation е негов съучастник. "Сякаш виждаме нещо, което не би трябвало да виждаме“, казва Оферман в трейлъра, добавяйки: "Което е причината всичко да е толкова секси."

След четиридневен романс, който води до вихрен брак, по план видеото на Андерсън и Лий никога не e трябвало да се разпространява масово, но впоследствие е откраднато и дори стига до рафтовете на видеотеките, въпреки опитите на двойката да съди виновниците. В поп-културата, колкото и пошло, това се смята за the OG celebrity sex tape... Сериала гледаме от 2 февруари 2022г., а трейлърът е тук:


Четете още: Еволюция на стила: Памела АндерсънШестата сватба на Памела Андерсън - СНИМКИТЕ


 

More Movies & TV