Следва

Лукаш Ябурек представя кристаланата си колекция DOLCE VITA в Чешкия център в София

Ето го трейлъра на втория сезон на "Емили в Париж"

Трейлър за втория сезон на "Емили в Париж", нашумелият миналата година сериал, предизвика разгорещен дебат онлайн 

 

Movies & TV преди 2 години

Припомняме, че продукцията с лъчезарната Лили Колинс в главната роля, мигновено след появата си накара мнозина да я сравнят с подмладена версия на "Сексът и градът", подходяща за новите поколения, докато други изкритикуваха твърде стереотипния образ на Париж и интерпретацията на уж типична парижанка от страна на американката Емили, с драстични елементи на копиране и преднамереност (четете още: "Eмили в Париж" - клише след клише или неустимо красива фантазия? Може би и двете!).

И този път, касаещо втория сезон, предсказуемите неща, да не ги наричаме директно клишета, не са изчезнали: Емили (отново изиграна от Лили Колинс) се разхожда с типични за парижанките тоалети - райета, жакети, токчета, както и на скутер, екипирана с мотоциклетна каска на Dior. Фокусът е не само върху модата, но и върху заплетения личен живот на Емили. Сега тя трябва да подреди чувствата и мъжете в живота си, като, разбира се, продължи да открива Франция за себе си.

Четете още: Възхитителната рокля на Лили Колинс и още за сватбата й с Чарли Макдауъл.

Премиерата на сезон 2 ще бъде в Netflix на 22 декември. За почитателите на модните сериали краят на годината определено ще бъде щастлив - на 9 декември се очаква премиерата и на продължението на сериала „Сексът и градът“ - "Просто ей така", по HBO GO.

More Movies & TV