Салма Хайек, щастлива, получи звездата си на Алеята на славата

Салма Хайек, щастлива, получи звездата си на Алеята на славата

Салма Хайек получи едно от най-големите отличия в Холивуд

 

55-годишната актриса получи звездата си на Алеята на славата в Холивуд. На церемонията звездата от Eternals очарова в черно творение със сребърни детайли, както обичайно с най-щедрото деколте на вечерта и с най-високите платформи - мисис Хайек, припомняме, е висока 157 сантиметра (четете още: Най-най от Golden Globes 2020: най-дълбокото деколте). Салма бе придружена от съпруга си Франсоа-Анри Пино, 14-годишната им дъщеря Валентина Палома и многобройни роднини и приятели (четете още: We Love: Салма Хайек с деколтето и порасналата Валентина). 

В речта си мексиканката Салма разказа за препятствията, които е преодоляла, за да стигне там, където е: „Спомням си, че много пъти в студиото ми казваха: „Защо не се върнеш към сапунените опери?“ Тук няма да намериш работа. А аз си казах: „Явно, че никой не ме иска тук. Обичат ме в моята страна". Но аз останах. Останах и сега съм тук!'.'

„Искам да кажа на всички мои прекрасни фенове: ако се чудите какво ми даде смелостта да остана, бих казала, че това сте вие, защото, въпреки че не ме познаваха в Холивуд, всички латиноамериканци в САЩ знаеха коя съм. Те почувстваха, че съм дошла тук с мечти, същите като техните“, каза в речта си известната актриса. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.