Следва

4 х Mil(Kiss)

Кевин Спейси ще плати 31 милиона долара на създателите на House Of Cards заради секс скандала

Съдът осъди 62-годишния холивудски актьор Кевин Спейси да плати 31 милиона долара на филмовото студио MRC, което снима сериала "Къща от карти", за нарушeни клаузи от договора 

 

Celebrities преди 2 години

Припомняме, че Спейси бе отстранен от шоуто заради секс скандала с негово участие: актьорът беше обвинен в тормоз и сексуално насилие от над 20 човека.

Един от обвинителите е актьорът Антъни Рап, който заяви, че Спейси го е тормозил, докато е бил още непълнолетен, по-точно 14-годишен. Друг свидетел е Гай Пиърс, по чийто думи: "Спейси непрекъснато му пускал ръце".

Филмовото студио MRC заяви, че заради Спейси са претърпели милиони долари загуби: сюжетът на сериала е трябвало да бъде пренаписан (и Робин Райт да заеме централно място в него), а броят на епизодите принудително е ограничен. 

Актьорът се опита да обжалва решението на съда и да плати обезщетение на студиото, но му беше отказано.

Кевин Спейси отрече всички обвинения срещу него, твърдейки, че е гей. Все пак, кариерата на актьора беше съсипана, той напусна киното и изчезна от радара, а репутацията му претърпя непоправими щети. Въпреки това, няколко години по-късно, Спейси се върна към актьорството, участвайки в "Човекът, който нарисува Бог" - премиерата беше тази година. 

Не всички дела срещу актьора по обвинения в сексуален тормоз бяха продължени в съда: някои искове бяха отхвърлени поради липса на доказателства и изтичане на давността, други бяха прекратени по искане на самите жертви.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.