Следва

Zara Bershka Stradivarius

Мисис Глоуб - Румяна Маринова,търси български красавици за „Мисис Свят” и „Мисис Глоуб”

Няма нищо измислено в приказката за грозното патенце. Днес е напълно възможно една млада омъжена дама да...

преди 14 години

Днес е напълно възможно една млада омъжена дама да се превърне в истинска „Мисис Свят”, казва Румяна Маринова, която

В продължение на месец Мисис Глоуб 2004 - Румяна Маринова, и лицензиант на „Мисис Свят” Яненка Люцканова ще избират най-достойната българка, която да представи страната ни на световните конкурси „Мисис Свят” и „Мисис Глоуб” през 2010 г.

Конкурсът ще се отразява във всекидневната рубрика в предаването „На кафе” и предаването „Club News” по „Нова телевизия”.

В продължение на 4 седмици зрителите ще имат възможност да се запознаят с десетте участнички, да проследят техни фотосесии и интервюта, и да изберат двете български представителки.

Гласуването ще става в интернет страницата на „На кафе” - http://nakafe.bg/. Всички кандидатки могат да изпращат снимки и кратка автобиография на адрес [email protected] от 15 до 25 февруари.

През изминалата година красивите дами, заедно носителките на титлата Станислава Стратиева, завърнала се съвсем скоро от конкурса „Мисис Свят” във Виетнам, и д-р Ваня Александрова от „Мисис Глоуб”, се посветиха на достойната кауза за борба с рака на маточната шийка. „Това е кауза, която през последната година събра много съмишленици и посланията й стигнаха до българските жени. Надявам се чрез новите избранички те да достигнат и други дами по целия свят. Всяка жена заслужава да има информация как да се погрижи за своето здраве и да се предпази от рака”, допълни д-р Румяна Маринова.

 

More from View Sofia

More