Най-красивите ръкавици на сезона, включително супермодерните Prada с джоб

Най-красивите ръкавици на сезона, включително супермодерните Prada с джоб

Този сезон, ръкавици да искаш... Условията за това да изберем най-добрите - да разполагаме с известен, нетипичен за този аксесоар бюджет, и да се престрашим да сложим ярък цвят. 

Признаваме, че не сме най-върлите привърженици на ръкавиците, поне не на всяка цена. Или по-скоро не бяхме, до последната година, когато установихме, че те са един от най-съществените и важни аксесоари в живота ни - не само от съображения за топлина, но в същата степен и от хигиенни такива, както и като неотделима част от добрия стил.
Пак така, от миналата зима някъде, забелязахме, че силно ни влекат истински топли ръкавички, досущ като на децата, често с едно пръстче и често розови, светлосини, оранжеви и т.н. Предусещане за нещо предстоящо? Очевидно да.

Оказа се, че всяка еднa от нас в редакцията предварително, т.е. преди тенденцията да настъпи със страшна сила, се е сдобила с чифт ръкавици, които тогава бяха закачка, а днес са тренд. Имахме розови спротни Nike, червени Margiela Tabi, разделени на три части вместо обичайните пет, едни Marni - сякаш "лакирани" нокти на мече. От днешна гледна точка сме били на съвсем прав път - сезон 2021/2022 изобилства от идиотски дизайнерски решения за ръкавици, като под идиотски разбираме най-хубавия аспект на модното творчество.   

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.