Следва

Street Style вдъхновения: Концертите на Хари Стайлс, Met Gala-та на фенките

Най-красивите ръкавици на сезона, включително супермодерните Prada с джоб

Този сезон, ръкавици да искаш... Условията за това да изберем най-добрите - да разполагаме с известен, нетипичен за този аксесоар бюджет, и да се престрашим да сложим ярък цвят. 

Shopping преди 2 години

Признаваме, че не сме най-върлите привърженици на ръкавиците, поне не на всяка цена. Или по-скоро не бяхме, до последната година, когато установихме, че те са един от най-съществените и важни аксесоари в живота ни - не само от съображения за топлина, но в същата степен и от хигиенни такива, както и като неотделима част от добрия стил.
Пак така, от миналата зима някъде, забелязахме, че силно ни влекат истински топли ръкавички, досущ като на децата, често с едно пръстче и често розови, светлосини, оранжеви и т.н. Предусещане за нещо предстоящо? Очевидно да.

Оказа се, че всяка еднa от нас в редакцията предварително, т.е. преди тенденцията да настъпи със страшна сила, се е сдобила с чифт ръкавици, които тогава бяха закачка, а днес са тренд. Имахме розови спротни Nike, червени Margiela Tabi, разделени на три части вместо обичайните пет, едни Marni - сякаш "лакирани" нокти на мече. От днешна гледна точка сме били на съвсем прав път - сезон 2021/2022 изобилства от идиотски дизайнерски решения за ръкавици, като под идиотски разбираме най-хубавия аспект на модното творчество.   


WOS, Есен/Зима 2021

При Prada, например, има чифтове, за които бихме заменили половината си гардероб - споменаваме само късите и дълги вариации на изящните кожени ръкавици в небесно синьо, наситено синьо, оранжево и лилаво, украсени царствено с джоб с цип - гениална идея, поредната от смеската между два творчески ума - тези на Миуча Прада и Раф Симънс, които творят едновременно за италианската модна къща от сезон и половина насам.   




@byseanbrown

Брандът Raf Simons пък (с уговорката, че е логично, предвид многото общо в колекциите на Раф и Prada) пусна пухкави вълнени красавици в жълто и розово, отново с различни, според вкуса, дължини. Даниел Лий също реши да оцвети топлите ни приятелки - пусна ги ярко червени за Bottega Veneta, при това луксозно изпълнени като плетка - характерния майсторски почерк на италианците, който познаваме добре от кожените им изделия. В заключение - едни ръкавици за чудо и приказ този сезон са нещо, което обезателно ни трябва. Следват нашите избори, сред които, сигурни сме, ще се откриете и вие >>> 


Raf Simons, 775лв


Prada, 1950лв


Bottega Veneta, 765лв


Prada, 1680лв


Extreme Cashmere, 245лв


Raf Simons, 520лв


MM6 Maison Margiela, 399лв


Jacquemus, 1095лв


Apparis, 148лв


Acne Studios, 300лв


Bottega Veneta, 1270лв


Miu Miu, 785лв


Dolce & Gabbana, 635лв

More Shopping