Венсан Касел и Тина Кунаки: 11 факта за любовта им, по повод ЧРД 55 на Венсан

Венсан Касел и Тина Кунаки: 11 факта за любовта им, по повод ЧРД 55 на Венсан

На него все още не могат да му простят раздялата с Моника Белучи. Тя е обвинявана, че е с него по сметка. Малко хора вярват в любовта им, но това не притеснява тези двама красавци - щастливо женени родители на момиченце 

 

 
Сватбата на Венсан и Тина, 24 август 2018 г

В началото никой не мислеше, че романсът им ще продължи повече от няколко седмици. Разликата от 31 години си е значителна. Но френският актьор Венсан Касел и моделът Тина Кунаки са заедно от пет години и всичко сочи към напълно хармонични отношения. Тина уверява, че е щастлива до Венсан, а Касел се усмихва учтиво, когато му се загатва за екзистенциална криза, която, ок, де, се случва при мъже, преминали 50-те. 

На 24 август 2018 г., тихо и без съобщения в пресата, Тина и Венсан се ожениха в град Бидар в Югозападна Франция, а осем месеца по-късно станаха родители на бебе Amazon. Какво предстои на светлата двойка в бъдеще? Събрахме 11 интересни факта за любовта на френската звезда, който днес навършва достопелните 55 и ослепителния млад модел.

Не заради Тина той напусна Моника

Венсан Касел живее 18 години с италианската филмова звезда Моника Белучи. В края на август 2013 г. италианската информационна агенция Ansa обяви разпадането на една от най-красивите двойки в европейското кино. Същата година Касел се мести да живее в бразилския оазис Рио де Жанейро. По всяка вероятност една от причините за раздялата на актьора с Моника е желанието му да живее в Бразилия, която Венсан обожава (признат майстор на капоейра е). Касел се срещна с Кунаки едва през 2015 г.

Кой е Касел? Тина не знае

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.