Следва

Хейли Болдуин и моментът, в който бракът й с Джъстин Бийбър беше на път да се разпадне

Венсан Касел и Тина Кунаки: 11 факта за любовта им, по повод ЧРД 55 на Венсан

На него все още не могат да му простят раздялата с Моника Белучи. Тя е обвинявана, че е с него по сметка. Малко хора вярват в любовта им, но това не притеснява тези двама красавци - щастливо женени родители на момиченце 

 

Celebrities преди 2 години

 
Сватбата на Венсан и Тина, 24 август 2018 г

В началото никой не мислеше, че романсът им ще продължи повече от няколко седмици. Разликата от 31 години си е значителна. Но френският актьор Венсан Касел и моделът Тина Кунаки са заедно от пет години и всичко сочи към напълно хармонични отношения. Тина уверява, че е щастлива до Венсан, а Касел се усмихва учтиво, когато му се загатва за екзистенциална криза, която, ок, де, се случва при мъже, преминали 50-те. 

На 24 август 2018 г., тихо и без съобщения в пресата, Тина и Венсан се ожениха в град Бидар в Югозападна Франция, а осем месеца по-късно станаха родители на бебе Amazon. Какво предстои на светлата двойка в бъдеще? Събрахме 11 интересни факта за любовта на френската звезда, който днес навършва достопелните 55 и ослепителния млад модел.

Не заради Тина той напусна Моника

Венсан Касел живее 18 години с италианската филмова звезда Моника Белучи. В края на август 2013 г. италианската информационна агенция Ansa обяви разпадането на една от най-красивите двойки в европейското кино. Същата година Касел се мести да живее в бразилския оазис Рио де Жанейро. По всяка вероятност една от причините за раздялата на актьора с Моника е желанието му да живее в Бразилия, която Венсан обожава (признат майстор на капоейра е). Касел се срещна с Кунаки едва през 2015 г.

Кой е Касел? Тина не знае

Венсан се срещна с Тина в Ибиса, докато е на почивка. В интервю Кунаки споменава, че в началото дори и не подозира, че новият й познат е известен актьор. Според младото момиче запознанството им не се различава от милиони други. „Двама души, които се оказаха на едно и също място по едно и също време, и които се намериха привлекателни един за друг. Това е една от онези прекрасни изненади, които се случват в живота“, разказва Тина. 


Вече като двойка, напускайки Ибиса, 2016 г

Тина и Моника имат много общи неща

Подобно на Моника Белучи, Тина е израснала в Италия. Баща й е родом от Мароко, майка й е родена и израснала в Сицилия. Според Кунаки родителите й са заедно от над 25 години, а за нея майка й и баща й са идеалният модел за подражание. „Майка ми е нежна, никога не крещи, истинска италианска майка. Баща ми е строг, но той е първият човек, към когото се обръщам, ако имам нужда от съвет."

Подобно на Белучи, Кунаки започва кариерата си на модел и днес може да бъде видяна в десетки реклами и на много модни страници в списанията. Напълно вероятно е в бъдеще госпожа Касел да се пробва и като актриса.


Майката и бащата на Тина са заедно повече от 25 години (снимка от нейния Instagram)

Двойката обяви връзката си в Instagram

През август 2016 г. Тина публикува в социалните мрежи съвместна снимка с Венсан, направена на плажа в Ибиса. Светските наблюдатели се приготвиха за сензация. Някои логично се притесниха и започнаха да клюкарстват за значителната разлика във възрастта и кризата на средната възраст на френската кинозвезда. Касел предпочита да не обсъжда личния си живот с пресата - още повече храна за чужди размисли. 


Първата публикация в Instagram, в която Венсан се появи до Тина, 1 август 2016 г

Венсан показа, че е млад по душа

Месец преди 50-ия си рожден ден (23 ноември 2016 г.) Касел участва във видеото към песента Cheveux Blancs на младия френски рапър Black M. yourself. „Олицетворение на френската небрежност, все така секси, все така Ла Касел“, възхищават се френските колумнисти.

Първата публична съвместна поява на двойката е на модното шоу на Victoria's Secret в Париж

На 30 ноември 2016 г. Венсан и Тина се разходиха заедно по розовия килим на известното модно ревю на Victoria's Secret в парижкия Гран Пале. Вечният изкусител официално обяви връзката си. Погледът му и лукавата усмивка, с която Венсан позира пред фотографите, сякаш казват: „Все още ли ще ме питаш за кризата на средната възраст?“

Тина обича да публикува откровени снимки в Insta. Венсан също

Тина сътрудничи на много модни къщи, включително Dior. През февруари 2018 г. момичето публикува снимка, за която позира топлес с хаштаг #DIORFORYOUTH. Феновете са възхитени, таблоидите препубликуват снимките със заглавия като „Любовницата на Касел показа всичко (почти)“. Венсан определено не е против тази откритост (което потвърждава коментара към тази снимка: „Обожавам те, любов моя“). Съвсем в стила на Касел.

През ноември 2017 г. двойката е разкъсана от таблоидите

През ноември 2017-та се появиха първите слухове за раздяла. Някои от светските наблюдатели забелязаха, че актьорът и моделът се следват в Instagram. След известно време Кунаки беше забелязан в Ню Йорк в компанията на рапъра A$AP Rocky. Фантазията на колумнистите се разигра, но нищо драматично не се случи. По-късно колеги припомниха, че Тина отдавна се познава с A$AP Rocky, а преди няколко години участва в един от неговите видеоклипове.

Касел и Кунаки празнуваха 2018 г. в Рио, което също беше послание

Двойката отпразнува Новата 2018-та в Рио. Тук Касел прекарва по-голямата част от времето си, там всъщност е неговият дом. В чест на настъпването на 2018 г. Тина публикува грандиозна романтична снимка с любимия на плажа. Всеки специалист по езика на тялото веднага ще каже, че ръката на Касел върху бедрата на момичето е посланието: "Тя е моя!" Е, след 24 август същата година всички въпроси за това чия точно е Тина можеха спокойно да отпаднат. Тя вече официално е мадам Касел.

Венсан призна любовта си в Instagram

В интервю Тина разказа за голямата си любов към Instagram. „Обичам идеята да снимам интересни моменти. Уловете моментите, които никога няма да се повторят и споделете малка част от живота си с приятелите си."

Наскоро самият Касел реши да сподели един наистина интимен момент. Актьорът публикува в Instagram романтична снимка с любимата си в момента на събуждането и цитира репликите от романтична балада в подписа си: Този живот е танц от началото до края. Щастлив съм и само Господ разбира радостта ми. Виждам всичко, което искам, в теб.

Той добавя и хаштаг #myoneandonly. Тина, разбира се, остави коментар под тази публикация на Венсан, кратък и много ясен: „Моят“. Романтичната история продължава.


Същото след признаване (и размяната на коментарите на Тина и Винсент за него)

Двамата се ожениха на 24 август 2018 г

В края на лятото на 2018 г. двойката най-накрая постави точка на гаданията какво ли ще произлезе от цялата работа, като размени брачни клетви в кметството на град Бидар, Югозападна Франция. Сватбата беше само за техни хора, но Венсан и Тина не се скриха от фотографите. Красивият двугодишен романс, противно на хейтърите и скептиците, завърши с най-логичния край.

Честити 55, мосю Касел! Дай Боже, всекиму, такава красива развръзка!  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 15 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.