Следва

Боса по асфалта върви си: неузнаваемaта Джина Дейвис

Хейли Болдуин и моментът, в който бракът й с Джъстин Бийбър беше на път да се разпадне

„Обадих се на майка ми и плачейки й казах: „Не мога повече““, споделя моделът за този тежък период. Но решава да не се предава: „Казах си: „Знам със сигурност, че обичам от дълго време този човек и сега не е моментът да се отказвам от него. Никога не бих му причинила такова нещо"".

Celebrities преди 2 години

Хейли Болдуин Бийбър е изключително откровена за връзката си с Джъстин Бийбър, включително и за момента, който почти я довежда до краен предел. „Когато изпитвам съмнения, се чувам с майка ми, дори по няколко пъти. Спомням си един конкретен случай, когато бяхме в Бруклин. Обадих й се и плачейки й казах: „Не мога повече“, обяснява моделът в епизод на подкаста „In Good Faith With Chelsea & Judah Smith" за Us Weekly. „Но тогава осъзнах, че съм обвързана с него и знам със сигурност, че обичам от дълго време този човек и сега не е момента да се отказвам от него. Никога не бих му причинила подобно нещо.”

Това не е първият път, в който Хейли и Джъстин споделят открито за възходите и паденията във връзката си, откакто се ожениха през септември 2018 г.. Двамата често говорят за стойността на прошката, а певецът описва първата година от брака им като "наистина тежка" в интервю за GQ.


Джъстин Бийбър и Хейли - любовта като море, в снимки


„В началото имахме проблеми със силната липса на доверие“, разкрива Джъстин пред GQ през април, „Главно заради всички онези неща, които не искаш да признаеш на човека, с когото си, защото е страшно. Не исках да я притесня, като й кажа: „Страх ме е“”.

И сега Хейли Болдуин Бийбър разказва за този етап и защо е решила да се бори на всяка цена: „Представете си, че хипотетично изоставите някого в най-лошия период от живота му“, споделя тя в подкаста, „Аз не съм такъв човек. Така че винаги съм имала ясното намерение да се съпротивлявам, без значение какъв ще е резултатът. Но, беше наистина трудно ... Имаше дни, в които буквално си мислех, че няма начин да се получи".


Дрескод "На гости на Президента": Хейли и Джъстин демонстрират


Когато Джъстин е гост на същия подкаст, споделя как връзката със съпругата му е помогнала да преодолее някои от травмите си: „Мисля, че просто беше дошъл моментът, в който да изгладим проблемите си, просто опознавайки се ежедневно и показвайки един на друг, че можем да бъдем последователни.” И добавя: „Мисля, че още се боря с вътрешните си демони, но тя продължава да ми показва всеки ден, че е до мен“.

Хейли добавя, че двамата винаги ще се борят един за друг: „Нито аз, нито той сме от хората, които биха казали „Отказвам се“”, обяснява тя.“ Не сме от тези, които просто ще си тръгнат. Защото и двамата винаги сме вярвали, че избрахме заедно да градим и да устояваме на предизвикателствата, така че ще продължаваме да се борим за всичко, в което вярваме и от което имаме нужда“.


Теория на кореспонденцията: Джъстин и Хeйли Бийбър, другата дума за любов


Три години по-късно двойката изглежда много по-хармонична. Наистина! В сцена от документалния филм на Amazon Prime „Justin Bieber: Our World”, певецът изразява надеждата много скоро да увеличи семейството си. „Намерението ми за 2021 година е да продължа да преследвам нови цели и да се забавлявам, докато го правя. Да поставям семейството си на първо място и също така се надявам да увеличим нашия отбор“, каза певецът на съпругата си преди концерта му за Новата 2020-та година. 

"През 2021?" е реакцията на Хейли, след което Бийбър пояснява, че иска да „започнат с опитите“ в края на 2021 г. „Ще видим“, отговоря моделът. 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.